По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Datorprogrammas, autortiesības un licencēšana

tiem kas strādā ar abām prgr Accor un 1C Uz tēmu sarakstu

tiem kas strādā ar abām prgr Accor un 1C
man vienā firmā 1C esmu piešāvusies un principiālu pretenziju nav, strādāju ar Es, imports, exports, bet otra firma grib likt accoru, izlasīju visas tēmas forumā- atsauksmes tās labākās, tomēr māc nelielas bažas cik viegli pārmācīties uz accoru, mēģināju Zalkti, pēc 1C man likās absolūts murgs.

Izvēle ir manā ziņā, negribas lieki sarežģit sev dzīvi un tajā pat laikā varbūt tā programma ir slinkuma pārvarēšanas vērta.

Paldies:)
Sibylla
Sibylla 30.06.2006 13:02
1499 ziņojumi

Atbildes (3)

Es strādāju ar Accor (Window vidē) un uzskatu ka ļoti laba un var pat teikt slinkiem grāmatvežiem domāta programma. Ļoti viegla un saprotama. Atskaites - kādā tikai gribi "griezumā" un "šuvumā".
Titovinese
Titovinese 30.06.2006 13:12
217 ziņojumi
Очень простая и удобная в обращении программа Ассоr. Действительно быстро сможете перейти на нее. Но, естественно, удобнее работать на одной программе. А склонить вторую фирму к приобретению 1С не получается?
Valterin
Valterin 30.06.2006 20:17
8641 ziņojums
Коллега перешла с 1-С на Аккор - в восторге (поменяла работу)

Легко осваивается, и удобна
Starina
Starina 02.07.2006 13:37
6551 ziņojums

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.