Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Grāmatvedības pārņemšana
Kā man jārīkojas, ja es pārņemu dokumentus no viena grāmatveža savā pārraudzībā. Jau esmu pamanījusi daudzas kļūdas dokumentu kārtošanā un VID atskaišu nodošanā.
Kas notiek ar bilanci, ja esmu ievērojusi rupjas kļūdas PVN atskaitēs iepriekšējā gadā?????
Atbildes (9)
поговорите с руководством.можно провести аудит-напишут заключение, дир пусть решает.
с балансом ничего не делается, меняется только декларация по подоходному налогу с предприятия и входящие остатки на 2006 год с пояснением в балансе за 2006 год.
Vai man nepietiek, ja es veicu inventarizāciju 'dokumentos un uzrādu nepilnības? Bet kā ir ar VID. Vai varu labot iepriekšējo gadu iesniegtās deklerācijas, ja bilance ir jau nodota?
Visu var labot trīs gadu robežās.
баланс не надо, если нужно сделаете этим годом исправления.
Только все же поставьте дира в известность, знаете, инициатива наказуема;)
pa'ņemiet ši gada G & E 7.numuruun tur 41.lppatradīsiet visu, kā pareizi nodot (pieņemt) lietas
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture