Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Teritoriju kodi un ielu nosaukumi ? Uz tēmu sarakstu
Teritoriju kodi un ielu nosaukumi ?
Labrīt,
No iepriekšējās grāmatvedes man mantojumā tā teikt palika tāda ērta un feina tabuliņa ar ter.kodiemRīgā + ielu nosaukumi - kāda iela kurā priekšpilsētā atroas. Izskatās, ka kādreiz kopēts no kaut kāda žurnāla vai tmldz.
Nez vai tāda kaut kur arī tagad pieejama jo ielas jau mainās un nosaukumi arī... droši vien, ka ir kādas izmaiņas, bet visur pieejami tikai parastie ter.kodusaraksti un viss :((((
PALDIES jau iepriekš.
Atbildes (14)
Man liekas tādus redzēju telefonu grāmatās.
Teritoriju kodus pēc ielas nosaukuma neesmu redzējusi, bet pasta indeksu gan var atrast:
http://www.1188.lv/pii?PHPSESSID=c4a41d61cd5376975ef734345be00bff
Paldies visiem bet nē

man tad laikam ir ekskluzīvs materiāls..... tādu vairs nedabūt.
Neskopojieties, ievietojiet failu glabātuvē;)
Rīgas ielu saraksts pa rajoniem ir Liepupes failu glabātuvē
Sakiet luudzu kas taas taads ir "failu glabaatava",kas tajos ir ievietots un kaa tur var tikt klaat?
чтобы найти "failu glabātuvē", надо "кликнуть" на ник, например, Liepupe, откроется ее персональный кабинет и сверху слева будет такая надпись " хранилище фалов", кликнуть на него и попадете туда, а там посмотрите, что за документы там есть. Это для членов ВГК+.
Inceles, Вы не сможете воспользоваться хранищем факлов, так как не подписаны на ВГК+.
Кстати, если я правильно поняла, если рядом с ником появилось изображение чловечка, значит данная персона подписана на ВГК+ ?
Klāt var tikt abonējot VGK plus.
Nu skaidrs tad aboneeshu:-)))
Rumbinja! Огромное спасибо! Очень пригодилось.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture