Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Nodokļi un nodevas
INVOICE angļu un latviešu valodās (pizrakstāmas ES valstīm) Uz tēmu sarakstu
Atbildes (8)
* PVN līkme 0% piemerota saskaņā ar Likuma "Par PVN" 7.panta1.daļas 2.punktu.(No/uz 3 valstīm)
* PVN līkme 0% piemerota saskaņā ar "Likuma par PVN" 28.panta4.daļu (Jā maksātājs - ārvalstu firma - ES dalībnieks, un Jūs varāt noradīt rēķinā viņa PVN (VAT) numuru)
* PVN līkme 0% piemerota saskaņā ar Likuma "Par PVN" 7.panta1.daļas 3.punktu (Jā pak.sniegš.vieta nav iekšzeme)
* PVN līkme 0% piemerota saskaņā ar "Likuma par PVN" 28.panta4.daļu (Jā maksātājs - ārvalstu firma - ES dalībnieks, un Jūs varāt noradīt rēķinā viņa PVN (VAT) numuru)
* PVN līkme 0% piemerota saskaņā ar Likuma "Par PVN" 7.panta1.daļas 3.punktu (Jā pak.sniegš.vieta nav iekšzeme)
Es rakstu eksela, tikai par transporta pakalpojumiem, PVN, jā viņš ir, skaitu pati, tāpēc šaubos, ka Jums tads paraugs būs interesants.
Я отправила на ваш адрес инвойс,на английский статьи не перевожу.

Zinaidat 30.05.2006 15:54
2085 ziņojumi
2085 ziņojumi
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt