По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība

Par PVN reeģistrācijas numuru Uz tēmu sarakstu

Par PVN reeģistrācijas numuru
Labdien cienījamie kolēģi.Es gribētu uzzināt vai ieņēmumu un izdevumu orderos PVN reģistrācijas numuram ir nepieciešams priekšā rakstīt LV.Esstrādāju ar Tildes programmu, man piemeram vins nedrukā registrācijas numuru ar LV.
Zanetete
Zanetete 27.08.2003 10:40
5 ziņojumi

Atbildes (5)

Es ari stradaju ar Tildes Jumi un man orderos gan druka LV pirms reg.Nr Iespejams Jus neesat ierakstijusi uzstadijumos to LV kaut kur.
Katrina_82004
Katrina_82004 27.08.2003 11:07
nav ziņojumu
Kases operāciju uzskaites noteikumos ir teikts, ka jāuzrāda uzņēmuma reģistrācijas numurs vai nodokļu maksātāja numurs.

Tāpēc, ja neliksi LV priekšā - tu neko nepārkāpsi. Viss būs saskaņā ar MK noteikumiem.
Lena
Lena 27.08.2003 11:09
nav ziņojumu
Tildei ir tads gluks:) tur kur programma prasa reg.Nr ir jaraksta PVN reg.Nr un otradi varbut tapec Jums nedruka paskatities UZNEMUMS - INFORMACIJA PAR UZNEMUMU un UZNEMUMA REKVIZITOS , pameginiet ierakstit tur kur uznemuma reg.Nr LVXXXXXXXXXX. Varbut palidzes.
Katrina_82004
Katrina_82004 27.08.2003 11:13
nav ziņojumu
ko jūs mokaties, kases orderos NAV nepieciešamības rakstīt tos LV burtus!
Lena
Lena 27.08.2003 11:18
nav ziņojumu
paldies jums visiem par palīdzību.
Zanetete
Zanetete 27.08.2003 11:21
5 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.