По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības un tirdzniecības dokumentu noformēšana. Ierīces maksājumu reģistrēšanai. Darījumus apliecinoši dokumenti

PPR reģistrēšana Uz tēmu sarakstu

PPR reģistrēšana
Vai es esmu kaut ko palaidusi garām?

Vai no MK 339 not. izriet, ka arī ienākošās PPR par saņemtajām precēm ( ne tikai izrakstītās) jāreģistrē tajā reģistrā (25. punkts).???

Liels paldies.
Dana
Dana 12.08.2003 17:35
nav ziņojumu

Atbildes (4)

Скажем так, коллеги заплатили администр.штраф за не зарегестрированные входящие PPR.
Aljonka
Aljonka 12.08.2003 18:28
29 ziņojumi
Paldies par atbildi, bet mīļie kollegas!

Man rodas jautājums vai PPR par saņemtajām precēm ir jāreģistrē rēģistrā MK 339 noteikumu 25. punkta kārtībā arī ja preces nav domātas tirdzniecībai, bet patērēšanai? Ja kāds domā, ka jā, lūdzu norādiet to vietu noteikumos, kur tas rakstīts. Paldies.
Dana
Dana 13.08.2003 00:06
nav ziņojumu
Тоже не в восторге от этого пункта. По правилам нужно регистрировать ВСЕ полученные накладные в месте получения товара - не зависимо от того, что купили. Купили канцелярские товары - регистрируйте в офисе. Главное - если по чекам купили, то регистрировать не обязательно? Какая тогда польза от этого журнала?!
Atat
Atat 13.08.2003 12:28
368 ziņojumi
Tur jau tas āķis!

Ja to tulko tā, ka ir prasība reģistrēt PPR preču saņemšanas vietā, tad , atvainojiet, preču saņemšanas vieta var būt vairumtirdzniecības bāzes adrese un tad šāds 25. punkta tulkojums ir absurds.
Dana
Dana 13.08.2003 12:53
nav ziņojumu

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.