Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Nodokļi un nodevas
SOS problēma ar PVN avansa makājumiem Tildes Jumis. Uz tēmu sarakstu

Olgared 20.04.2006 18:22
51 ziņojums
51 ziņojums
Atbildes (6)
Kontējums patiešām dīvains, bet ja nu tā patīk, tad pārbaudiet, vai PVN deklarācijas uzstādījumos ir norādīts, ka informācija jāņem arī no D2311.
Es neredzu te nekā dīvaina, jo šādi kontējot, konta 5210 atlikumā stāv pilna avansa summa. Es arī tā kontēju, jo uz to pastāvēja zvērināta revidente. Bet lai tas parādītos deklarācijā, jāpārbauda PVN deklarācijas specifikācija.
Tur, kur taisa PVN deklarāciju, komandu rindā ir specifikācijas, tur atverot var norādīt kādi konti jāiekļauj PVN deklarācijā.
Tur, kur taisa PVN deklarāciju, komandu rindā ir specifikācijas, tur atverot var norādīt kādi konti jāiekļauj PVN deklarācijā.
Lienebe , vai jūs man varētu palīdzēt varbūt jus man varētu atzvanīt ""parādā nepalikšu"" ļoti vajadzīga jūsu palīdzība. Strādāju ar 2005 tildes jumis.Jokad es bankā ienieku visu sumu uz k 5210 118, tad grāmatojot pēctam vienu pasu PVN 18 Ls PVN neiekļauj šo PVN ,jo nav Apliekmās sumas .Nezinu kā to Tilda izdarīt .varbūt ir kādi citi varianti.

Olgared 21.04.2006 12:18
51 ziņojums
51 ziņojums
mans telefons 6017100 būsu ļoti patecīga par atsaucibu.

Olgared 21.04.2006 12:20
51 ziņojums
51 ziņojums
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt