По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Datorprogrammas, autortiesības un licencēšana

Par Zalkti un dokumentu numerāciju Uz tēmu sarakstu

Par Zalkti un dokumentu numerāciju
Kad grāmatojam dokumentus, lai nesajuktu, kurš ir jau iegrāmatots , kurš ne,dodam tam kārtas numuriņu (protams liekam ari kontiņus). Bet man ir tāds jautājums, jo ar Zalkti darbojuos tikai pirmo mēnesi,vai Jūs liekat to numerāciju, kuru dod Zalktis hronoloģiskajā? Bet, ja Zalktī stornē,tad numuru kārtība izjūk t.i. kāds numurs izkrīt, ko tad? Es lieku tos pašus numurus,jo, manuprāt,numurs paliek , numurs, ka tik neatkārtojās un viegli var to dokumentu atrast programmā,kaut ari daži izkrituši pa vidu.Betkā Jūs daraties?
H
H 12.04.2006 21:03
165 ziņojumi

Atbildes (23)

Kādad paliek, jūs esat saņēmumšas atbildi uz jautājumu?
Tore
Tore 15.04.2006 09:33
981 ziņojums
kāda tad ir numura nozīme uz dokumenta? Manuprāt numurs ie domāts tieši tāpēc, lai šis iegrāmatotais dokuments būtu identificējams - tātad hronoloģiskā žurnāla numurs, neatkarīgi no tā, vai ir stornēts vai nav. Svarīgi ir, lai varētu identificēt šo dokumentu Jūsu grāmatvedības programmā (IMHO).
Cleo
Cleo 15.04.2006 11:48
19235 ziņojumi
Es arī rakstu progr.ievad.Nr
Valentinar
Valentinar 18.04.2006 20:40
411 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.