По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība

Avansa norēķins Uz tēmu sarakstu

Avansa norēķins
Uzņēmuma īpašnieks-valdes priekšsēdētājs veica izdevumus kur samaksaja savu naudu, un par vienu pirkumu samaksaja ar savu privato karti. Vai ari šo čeku es varu likt pie av.nor kur paradits ka bezskaidrs norek.?

Iepriekš paldies!!!
Lienuks25
Lienuks25 28.03.2006 18:42
105 ziņojumi

Atbildes (6)

Ja čeks satur visus likumā noteiktos rekvizītus, tad kāpēc ne.
Sibylla
Sibylla 28.03.2006 19:00
1499 ziņojumi
Скажите пожалуйста, как у вас в бухгалтерии? Хозяин предприятия сам руководит перечислениями в интернет банке,забирает под отчёт деньги,потом преродносит авансовый отчёт,вернее сам бухгалтер заполняет его,но в авансе остаётся остаток. Он не возвращает не использованные деньги назад в кассу. Только к концу отчётного года на 2380 ноль. Надо ли бухгалтеру каждый раз якобы возвращать остаток в кассу? Как на такие случаи реагируют проверяющии друзья? Кто знаком с такими случаями? Поделитесь пожалуйста?
Loksis
Loksis 28.03.2006 19:29
1022 ziņojumi
Да нормально они реагируют, если все правдоподобно оформлено и объяснено.
Tt7
Tt7 28.03.2006 19:34
37863 ziņojumi
Es pati ar savu karti arī esmu maksājusi (ar visiem rekvizītiem)
Tore
Tore 28.03.2006 19:39
981 ziņojums
Весь год показываю в авансовом отчете остаток, в конце года возвращаю с 2380 остаток в кассу и выплачиваю, если есть долги по займам учредителю. В новом году, по авнсовому запросу выдаю опять на 2380, что бы денег в кассе не было. А то набегут, попросят предъявить. Смотрели, были довольны.
Rj
Rj 28.03.2006 19:43
394 ziņojumi
Спасибо, этот ответ меня успокоил
Loksis
Loksis 28.03.2006 19:48
1022 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.