Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
minuss ili skobki?
Vsem privet. Kak teperj prinjato v godovom otchote otricateljnoje chislo stavitj s minusom ili v skobkah?
Atbildes (22)
Я бы тоже поставила просто -
kak samoi nravitsa, glavnoje, pridjerzjivaisja odnovo stilja vo vsjom godovom otcjotje. Eslji vibrala (-) to poljzuisja toljko im. Vobsje to u ljudei,kotorije rabotalji v auditorskih firmah vidjela (skobki):)
Во втором стандарте - скобки. Я попробовала - неудобно (а эксель так вообще "не понимает").
Эксель всё понимает, только правильный формат надо задать
Мне скобки нравятся, частенько пользуюсь.
Ok, jeslji ne sekret kakoj format i kak nado postavitj shto bi cifri s minusom v excele pokazivalji v skobkah? Ja nahožu toļko minus i cifri krasnovo cveta s minusom/ možet ne tam išju?
По законам арифметики - конечно, минус. Но по-бухгалтерски, наверное, правильно скобки. Как лет 15 назад мне однажды сказала одна бухгалтер: "молодой человек, законы арифметики и законы бухгалтерии - это не одно и то же!". Фраза запомнилась по сей день
Ls # ##0,00;(Ls # ##0,00) - если просто скобки
Ls # ##0,00;[Red](Ls # ##0,00) - если отрицательное значение красное и в скобках
Так, Прогер! А в Аккоре?
Paldies,Ok. Izrādās ka manā XP - tādas formatizācijas nebija.:)
Izdevās pielikt?
Viss darbojas? Cipariņi summējas?
nu nez, man nesanāk atrast tādu formātu, turklāt ja ar roku ierakstu, tad man - 534 vietā rāda (5,34)
ierakstīju tieši tādu rindiņu Ls # ##0,00;(Ls # ##0,00)
pat liekot - 534,00 vietā rāda (5,34)
Hmmm? man visu pareizi raksta.
laikam atradu kā Ls###0.00;(###0) tad rāda kā vajag, bet ceļš gan gars tam procesam.
Iekopēju Jūsu variantu savā Ekselī, sanāk pareizi - (534,00)
man kā cipari atdalīts ir punkts, citādi es Tildē nevaru strādāt.
Bet to formātu vienu reizi ierakstot var izmantot visu mūžu, nevajag katru reizi kombinēt.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture