Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Kadi vaereetun buut graamatojumi Uz tēmu sarakstu
Kadi vaereetun buut graamatojumi
Sveiki!
Varbuut,kaads zin kaadi vareetu buut graamatojumi:
Iegaadaajaam pamatliidzekli liizingaa,
D123-6271.19
D5721-1128.81
K5310-7400
Pamatliidzeklis tika nozagts,un apdrosinaataaji izmaksaaja preemiju liizinga sabiedriibai,kura mums atsuutiija ieskaitas vienoshanos par to,ka paraads tiek dzeests
Uz to briidi,kad liizinga sabiedriibai tiek izmaksaata preemija ,mees esam paradaa K5310 - 6399.54 LVL
Apdrosinataaji samaksaa 6375.00 LVL kaadi graamatojumi man ir javeic,Es saprtu to,ka D5310-6375.00 bet kaada kontaa vareetu buut K? Pamatliidzekla konts nav , jo 5310 kontaa ir summa ar PVN? Varbuut,kaads ir saskaaries ar liidziigu situaaciju?
Atbildes (2)
No sakuma jums jalikvidē pamatlīdzekli :
K1230 D1290 - aprēķināta amortizācija D -74... - atlikuša vērtība
Pēc tam Jums ies
D231... K 82... - Apdrošināšanas kompānijas premija
Pēc vienošanas saņemšanas
D 5310 (pēc analitikas lizinga kompanija) K 2310 (pēc analitikas apdrošinātāji)
un astīte kura palika arī ies
D 5310 K 82...
Probleema ir tur,ka mums jau apdrosinaajuma kompaanija nesamaksaaja, bet samaksaaju liizinga kompaanijai,kura mums atsuutiija ieskaitas vienoshanos...
Kaut kur lasiiju to,ka nozagtus pamatliidzeklus nevar aatraak norakstiit,kameer kriminaallieta nav izbeigta un tas noziimee,ka taa vertiiba esot jaatur D23 grupas kontaa visus 10 gadus,ka esot vienkaarshi jaaparliek Kpamatliidzeklis un D23 grupas konts.
Es nekaadi nevaru saprast kaa man graamatot to ieskaitas vienoshanos....
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture