По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība

Internetbanka Uz tēmu sarakstu

Internetbanka
Vai internetbankas (neapzīmogotas)izdrukas var uzskatīt kā bankas izdrukas atskaiti par mēnesi vai tomēr jāsaņem bankas izdruku oriģinālus no bankas.
Zane_g
Zane_g 03.03.2006 13:03
77 ziņojumi

Atbildes (8)

Obligāti izdruku oriģinālus no bankas.
Ligucite
Ligucite 03.03.2006 13:06
347 ziņojumi
Interbankas maksajuma uzdevumus var uzskatit par orginaliem. Bankas zīmogu nevajag. No bankas jāizņem izdruku par mēnesi- apgrozījumu. Tas arī apstiprinās jūsu vektāš operācijas interbankā.
Biruta.kljava
Biruta.kljava 03.03.2006 13:07
22 ziņojumi
Es tomēr ņemu arī oriģinālus no bankas.
T_
T_ 03.03.2006 20:05
692 ziņojumi
Manuprāt tas ir ne tikai lieki, bet arī neizdevīgi, ja rakstot *Es tomēr ņemu arī oriģinālus no bankas.* domājāt par maksājuma uzdevumiem > maksa lielāka un arī banku līdz ar to tik operatīvi, kā iespētu sakārtot bez m.u. ņemšanas no bankas, - nevar.

Bet, ja nu mazs uzņ. - tad tas tā...
Liepupe
Liepupe 03.03.2006 23:07
nav ziņojumu
Sakot, ka "es tomēr ņemu arī oriģinālus no bankas", es biju domājusi konta izdrukas par mēnesi. Jo no Inese_a jautājuma es sapratu, ka runa iet tieši par to.

Katrs dara, kā viņam škiet pareizāk.
T_
T_ 04.03.2006 19:29
692 ziņojumi
Liepupe
Liepupe 04.03.2006 20:31
nav ziņojumu
Man ir Unibanka.Unizdruka no internetbankas ir identiska ar bankā doto.Lainevajadzētu tērēt savu tinti un papīru:), tad es ņemu to no bankas.Tādēļ, ka nepaņemšu izrakstu man konta apkalpošanas maksu nesamazinās.:)))
Aivareno
Aivareno 05.03.2006 08:50
6641 ziņojums
И вправду, Айварено. Теоретически в распечатках с интернета есть все необходимые реквизиты. А, уж если выписки официальные действительно уже оплачены - почему бы сопротивляться их взять
Valterin
Valterin 05.03.2006 08:57
8641 ziņojums

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.