По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība

Neredzidents Uz tēmu sarakstu

Neredzidents
labvakar! Man nepieciešama steidzama atbilde: kā rēķinās alga-nodokļu likmes, neapliekamais minimums utt. Un arī, ja ārzemnies, ES iedzīvotājs, nodibina LV SIA un skaitās direktors,saņem algu LV bet dzīvo ES,( visu biznesu vada pa internetu un faksu/telefonu), vai viņam ir nepieciešamas kādas atļaujas darbam, uzturēšanās atļaujas?
Dacis
Dacis 22.02.2006 21:28
466 ziņojumi

Atbildes (5)

Forumā bija šī tēma.Ierakstiet atslēgvārdu nerezidents lodziņā MEKLĒT...

http://www.vgk.lv/index.php?setgc=forum&action=shposts&fid=2&tid=23332
Frezy
Frezy 22.02.2006 22:52
1986 ziņojumi
es jau to izlasīju, pēc diskusijas saprotu, ka vajadzīga darba autļauja. Bet viņš jau te nedzīvo, un reāli arī nestrādā. Tikai pēc papīriem skaitās SIA direktors.
Dacis
Dacis 22.02.2006 23:22
466 ziņojumi
patiesībā izlasīju visas diskusijas par šo līdz pat 2005. gada sākumam. Neatradu līdzības
Dacis
Dacis 22.02.2006 23:24
466 ziņojumi
Domāju , ja viņš šeit neuzturas tad par kādu uzturēšanās atļauju gan var būt runa.UnES iedzīvotājiem vispār manuprāt nevajag uzturēšanās atļauju pārvietojoties pa ES valstīm.Tā domāju.
Ilma
Ilma 23.02.2006 09:04
30495 ziņojumi
Uzturēšanās atļauja не нужна, а вот про darba autļauju не уверена. Это надо уточнять в депортаменте гражданства и иммиграции (надеюсь, что правильно написала название).
Irena22
Irena22 23.02.2006 09:10
42998 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.