По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība

Par graamatojumiem!!! Uz tēmu sarakstu

Par graamatojumiem!!!
Muusu uznjeemuma direktors atnesa chekus par:

1. Automashinai(kura ir uz nomas liiguma) riepu mainju

2. Iegaadaajies statistikas gada graamatu2005;

3. Iegaadaajies datoru, kur dators ir panjemts uz liizinga un pirmaa iemaksa ir uz uznjeeemuma vaarda, paareejo summu vinjs maksaashot pats.

Pasakiet kaads kaadi ir graamatojumi un par tresho punktu vai taa var dariit ka liek datoru kaa pamatliidzekli tikai par to summu kura ir uz avansa cheka????

Paldies
Tomsl
Tomsl 20.02.2006 09:43
53 ziņojumi

Atbildes (26)

a kaapeec nevar taa kaa es gribu? Tas ir nelikumiigi?
Tomsl
Tomsl 20.02.2006 12:24
53 ziņojumi
Vai uz čeka ir rakstīts, ka tas ir dators (par 40 Ls)? Ja tā, tad rakstšiet pieņemšanas - nodošanas aktu par datoru ar vērtību 40 ls. Nesaprotu, kādēļ direktors ir ieinteresēts maksāt par firmas datoru no savas kabatas (līzings uz dir.vārda). Man tas šķiet vairāk kā nesaprotami. Vai arī tur ir cita lieta, bet kāda - to tik Jūs pats ziniet.
Elita
Elita 20.02.2006 12:28
1310 ziņojumi
Piekrītu Elitai
Lienebe
Lienebe 20.02.2006 14:01
2527 ziņojumi
Tas, ka čekā kā maksātājs norādīts uzņēmums nedod iemeslu ņemt datoru, kas 1) pagaidām ir līzinga kompānijas īpašums (ja tas tiešām ir līzings, nevis kredīts preču iegādei) 2) pēc līzinga pilnīgas nomaksas saskaņā ar līguma noteikumiem piederēs direktoram kā privātpersonai, nevis uzņēmumam!!!
Xau
Xau 20.02.2006 17:52
297 ziņojumi
Tieši tā kā Xau es arī domāju, ka dators piederēs fiz.personai-direktoram
Elita
Elita 20.02.2006 18:35
1310 ziņojumi
Tomsl -šādus brīnumus par PL dzirdu pirmo reizi.Kastikai cilvēkiem prātā neienāk!:)))

Pilnīgi pievienojos Elitas un Xau domām
Tiggra123
Tiggra123 21.02.2006 08:37
435 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.