По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Aktuālā diskusija

par grāmatvedības pakalpojumu sniegšanu Uz tēmu sarakstu

par grāmatvedības pakalpojumu sniegšanu
Esmu reģistrējusies kā pašnodarbinātais,sniedzu grāmatvedības pakalpojumus , vai man arī sev jāizraksta rēķins par to ka es kārtoju savu grāmatvedību?
Merilda
Merilda 19.02.2006 19:43
21 ziņojums

Atbildes (5)

nē taču, vai tad Jūs no sevis iekasēsiet maksu par pakalpojumiem? Pašnodarbinātie un IK var kārtot grāmatvedību paši.
Cleo
Cleo 19.02.2006 19:49
19235 ziņojumi
bet toties reizi ceturksnī Jums no to firmu vārda, kurām sniedzat grāmatvedības pakalpojumus bez visām citām atskaitēm jāsniedz 4.pielikumspar Jums izmaksātajām summām (ko firmas samaksā Jums par pakalpojumiem).
Cleo
Cleo 19.02.2006 20:01
19235 ziņojumi
Labdien.

Vai tešam vajag nodot 4.pielikumuvai nepietiek ar to ka izraksti stingras uzskaites kvitis par iekasato naudu un nodod par to atskaiti un gada beigas IIN dekaraciju.Manbija vairakas parbaudes prasija tikai līgumu par apkalpošanu ar firmam ,licenzi uz Kentavru un manu reģistrācijas apliecību.
Puce
Puce 20.02.2006 11:31
nav ziņojumu
Nu Jums šis 4.pielikumsjānodod to firmu vārdā , kuras apklapojiet, jo firmām tās būs izmaksas fiziskām personām par ko ir jāpaziņo VID nododot attiecīgo pielikumu.
Ilma
Ilma 20.02.2006 11:51
30495 ziņojumi
Paldies.Jums tiešam tainiba bet šo lietu es biju palaidusi garam.Tagadnaks klat vel viena atkaite 10 firmam :-((
Puce
Puce 20.02.2006 12:39
nav ziņojumu

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.