Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība
pašnodarbinātais -preču norakstīšana Uz tēmu sarakstu

Santasala 15.02.2006 01:45
13 ziņojumi
13 ziņojumi
Atbildes (9)
всё , что потратили на закупку товара, регистрируете в журнале как обычно , но в конце года после инвентаризации уточняете свои расходы в бланке "Izdevumu precizēšana".В бланке 4. и 5. пункты именно о запасах товаров.
Jā, es visu saprotu par izdevumu precizēšanu-krājumu atlikums samazina gada izdevumus. Tieši tādēļ ir svarīgi , cik krājumus uzrādīt inventarizācijā. Vai to, kas reāli palicis? Bet KĀ NORAKSTĪT TĀS PRECES UN KRĀJUMUS,KURI GADA LAIKĀ NAV IZTĒRĒTI, BET IR CIETUŠI , SABOJĀTI< VAI KĀ CITĀDI KĻUVUŠI NELIETOJAMI? Vai vajag norakstīt, vai vienkārši neuzrādīt tos.?

Santasala 15.02.2006 15:20
13 ziņojumi
13 ziņojumi
NU, bet ja es ierakstu nederīgu preci 5 ailē, tas nozīmēs, ka tā prece man ir un krājumi lielāki.Bet es taisni otrādi-vālos samazināt savus krājumus gada beigās.;) Paldies par padomiem,

Santasala 15.02.2006 16:02
13 ziņojumi
13 ziņojumi
Es saprotu, ka Jūs vienkārši saskaitiet atlikumus un par rezultātu koriģējat savus izdevumus. Nelietojamie ir nelietojamie - par tiem krājumus palielināt nav korekti. Pat uzņēmumi iekļauj izdevumos brāķi normas robežās - kāpēc lai ar individuāliem būtu savādāk?

Xau 15.02.2006 16:22
297 ziņojumi
297 ziņojumi
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt