Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Zalktis programma
Vai varētu lūgt padomu kontu piesaistīšanai pie bilances sastādīšanas?Iepriekšējā gada bilance iznāk ok, bet pārskata gada nesanāk. Varētu palūgt uzrakstīt kādu piemēru!
Atbildes (55)
Frezy- neesmu ar kaut ko tādu sastapusies,man jaunie klienti iestājas alfabēta kārtībā tur,kur vajag.KoAinars saka?
PVN deklarācijā es nelieku datumu,rakstu ar roku,jo domāju ka vienkārši to nevar.
Šodien saņēmu programmas disku un pēcc instalēšanas (2006.g.versija) ir viss OK. Rāda reģ.numuru pēc apstiprināšanas.
=> Vijolīte =>Aināram vēl nesūdzējos, bet noteikti pajautāšu kā to var novērst.
Man PVN nav izveidots cits
konts.Esvienkārši ar "-" izņemu ārā no saraksta.Izņemot rāda jauno summu,tikai vajag uzreiz izdrukāt.Saldo jau ir pareizs,tāds kā jābūt.
vadot avansa norekinos cekus man nelauj ievadiit ceka datumu, paradas menesa pedejas dienas datums. ko man vajadzeetu mainiit?
Guntra-Es nezinu,kā tas ir,jo es pati vadu avansa norēķinu dokumentus kā parastus grāmatojumus.Pēc tam atveru avansa norēķinu,ar man vajadzīgo avansa norēķinu kontu, un tur visi dokumenti jau sastājušies pēc datumiem pieaugošā kārtībā.Kaut kad pasen atpakaļ bija šis jautājums.
Augšā ievadi čeka datumu,nevis pēd.mēneša datumu.Piem.17.02.06.-17.02.06.Tā katram čekam.Pēc tam,kad visus savadīsi,uzliksi periodu no pirmā līdz pēdējam dat.unTev visu parādīs.
Guntra, es šo problēmu risinu šādi: ievadu čeku caur "parasto grāmatojumu" un tad datums ir pareizs.
Vai Jums ar PVN atšifrējumā virs 100 latiem , ja darījumu - pašu PVN lieku deklarācijā samaksas brīdī , pie summas (4 ailē)rāda visu summu , nevis summu bez PVN.
Piedodiet, erika, nezinu kā citiem, bet man nav saprotams jautājums
А как в Zalktis меняется льгота на иждивенцев (с 18 на 22 лата), где?
Atvieglojumus par apgādājamiem izmainīja programmas izstrādātājs,to pats izdarīt nevar. "Darbiniekos" ieraksta cik apgādājamo ir un summa iet automātiski.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture