Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
VISA Business Chip karte
sveiki, uznjeemums panjeema augstaak mineeto kartinju, palasiju forumaa par sho jaut., bet ne viss ir skaidrs. Teica-Если привязана к расчетному счету, при снятии денег и покупке проводки будут Д2380 К2620 (manaa gadijumaa karinja arii piesieta pie nor. konta-kopee izdrukaas paradaas operaacijas ar sho karti). Bet kaapeec caur avansiem? Ja piem. es peerku preci caur internetu-snjeemu invoice-D7,,,K5,,,,un kad nauda nonjemta no mana konta LVL D5310 K262...
varbuut ir kaadi metodiskie noradiijumi??
Atbildes (4)
Cau avansa norēķiniem laiž tāpēc, ka karte tiek iedota lietošanā konkrētam cilvēkam. Ja viņš ar šo karti norēķinās, tas uzreiz nenozīmē, ka viņš norēķinās firmas vajadzībām, tāpēc mēs šo naudu uzreiz uzliekam uz 2380 un gaidam, kad viņš iesniegs attaisnojošus dokumentus - čekus u.tml Formē atsevišķu avansa norēķinu.
Ja čeki netiek iesniegti par "novilktajām" summām, tad nauda jāiemaksā atpakaļ uzņēmumam. Caur 2380 kontu tiek veikta kontrole.
sanaak-ja man ir 2 taadas kartes-ta katrai kartei savu av.nor
Jā, tiši tā. Es arī lieku uz 2380, jeb pareizāk uz 2381, 2382, 2383
u.tt
Если деньги автоматически снимаются со счета, тогда будет D5310 K262.. Через 2380 пропускать не нужно.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture