Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Kā man jāgramato ?
VID mums aprēķināja soda naudu Ls 10 par ko atsūtīja vēstuli.Mēs samaksājām caur banku grāmatoju D 82... K 262, tas notika vēl 2005.gadā, tagad izņēmot VID izdrukas pie attiecīgā nodokļa, par kuru bija šis sods, parādās ieraksts Apr.p.VIDun Ls 10. Cik saprotu tie ir tie Ls 10, bet ielikti jau janvārī. Protams līdz ar to man virsgrāmatas saldo šim nodoklim nesakrīt ar VID par Ls 10. Vai man jāveic vēl kādi grāmatojumi tagad attiecībā uz šo nodokli LAI MAN TOMĒR SAKRĪT GALS?
PALDIES
Atbildes (9)
Grāmatojiet pēc savas bankas izrakstiem
Bet man nesakrīt gals ar VID tagad?:((((
Viņi tos 10 grāmato kā NODOKLI nevis sodu, bet man jau jāgrāmato pēc būtības maksājums, ja nodoklis tad 57 ja sods tad 82...
Domāju, ja ir zināms pie kāda nodokļa aprēķināts sods, tad:1)D826/K52.. (aprēķinātais)
2)D572.. K 262 (samaksātais)
Nu jā, bet tā es arī nevaru, jo maksājām 2005.gadanovembrī to sodu, bet šis ieraksts VID parā'das ar janvāri tātad ja grāmatošu jau tad ar novembri kā rakstāt jūs Elita man atkal ar VID uz 01.01.2006. saldo nesakritīs:(((( murgs
Vai tad vispirms Jums no VID neatnāca lāds akts un lēmums par soda uzlikšanu (novembrī)? Tad arī variet kontēt kā aprēķināto un samaksāto.
Сходите в ВИД. Может, они перенесут вам соду науду на 2005 год. Если нет, то сделайте проводки, как у Элиты. Только D572.. K 262 (samaksātais) - 2005 годом, а D826/K52.. (aprēķinātais) - 2006. Тогда у вас все сойдется.
надо в VID.И спросить откуда эти 10 лат Кажется все налоги появляются у них с наших отчетов
10 лат - это сода науда. Они сейчас ее прибавляют к тому налогу, по которому сода науда начислена.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture