Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Avansa norēķini
Lūdzu padalieties pieredzē, kā Jūs organizejāt avansa norēķinu uzskaiti?
Mums darbinieks salīmē čekus un iesniedz grāmatvedībā, grāmatvedis sakontē (uz čeka), iegrāmato, izdrukā AN apgrozījumu par periodu. Vai ar to pietiek? Varbūt AN atskaitei ir kāda noteikta forma? Vai kāds aizpilda veidlapas, kas nopērkamas veikalos?
Atbildes (33)
образец есть здесь в бланках.
в программах тоже есть.
Ja nemaldos, tad jābūt Avansa norēķinu veidlapai.
Mums ir viens darbinieks AN persona un ļoti maz AN.Betmēs tieši tā arī daram.Kādreiz izmantojām veidlapas kas nopērkamas veikalos, bet tagad ir programma.
Vai būs pareizi, ja AN persona aizpildīs šo veidlapu, grāmatvedis pārbaudīs un sakontēs tur pat uz viņas un iegrāmatos jau summas,nevis katru čeku atsevišķi?
а представьте КАК делают бухи, у которых по десятку подотчетников и по сотне чеков;)
Nepredstavljaju, tāpēc arī jautāju.
Kādi normatīvie akti regulē AN kārtošanu?
Дата регистрации 30.10.2003
и только возник вопрос?;)
F5 - Jums gan indes pietiek!Ja cilvēks jautā, tad viņš grib zināt!
А самой слабо? Раз такие вопросы не возникают, зарегистрировашись в 2004 году, значит все понятно, ну так поделитесь опытом, а не ядом.
этому учат даже на мес. курсах;)
А что, жаба задушила познаниями поделиться?
Aprīnoju F5, pietiek laika skatīties reģistrācijas un kašķētis!
Man katru mēnesi ir ap 100-150 čekiem.Pati līmēju,sarakstu konējumus,aizpildu veidlapu(ja nav programmas,šeit ir),vairāk gan,laikam nekas neprasās?
Es arī apbrīnoju.Ja es ko nezinu vai neesmu drošs par savu atbildi, tad labāk klusēju, nevis izsaku stulbas un indīgas piezīmes.Bet cilvēki jau visādi ir - arī tādi kā F5.:)
Ince я авансовый делаю в программе.
А в малыше-мне лениво записывать каждый чек в бланциню, я делаю реестр в екселе и записывая чек сразу разношу по счетам. Внизу-копа.И это копа с разбивкой по счетам- в а/отчет.
Aivareno а вы тоже не знаете как авансовые делть?
Atradu veidlapu, kur tieši tā var darīt kā saka Esk.
Paldies par atbildēm!!
ESk, nē es zinu, taču izteicu savas domas par F5 komentāriem.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture