Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība
Инвентаризация ОС Uz tēmu sarakstu
Atbildes (10)
А какой смысл приходовать с нулевой стоимостью? Нулевая стоимость (если мыслить логически) должна означать полный износ. Зачем такие брать на учет?
Es arī domāju , ka 'ja jau ņem uzskaitē tad kaut kādai tirgus vērtībai jābūt , citādi kādēļ ņemt . Parasti tad grāmatojam D PL K 65....
Да в том то и дело, что была настоящая инвентаризация.,т.е. на все ОС ставились инвент. номера. И обнаружились те, которые были когда-то списаны, но не сданы в металлолом и их опять хотят поставить на учет.
Ja tikai nododami metāllūžņos , tad to var izdarīt arī tagad un neņemt uzskaitē( sastādot kaut vai kādu aktu). Bet ja ņem uzskaitē tad manuprāt kaut kāda vērtībai jābūt.
Может, это будет поводом задуматься насколько реальные сроки эксплуатации ставятся и уж во всяком случае, по-моему, ни к чему списывать оборудование, даже с нулевой стоимостью, если оно в рабочем состоянии и им реально пользуются на фирме.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt