По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība

grāmatvežu atalgojums Uz tēmu sarakstu

grāmatvežu atalgojums
Darbā notiek d/algu reforma.Kāda varētu būt galv.grāmatveža d/alga?Pienākumi: Neto gada apgrozījums 500000 ls, 10 darbinieki,intensīva tirdzniecība Latvijā un arī ar Eiropu -intrastat atskaites, DRN, apjomīga preču noliktava.Papilduspienākumi :lietvedība un kadru daļa, ceļazīmes.Ir1.grāmatveža palīgs.Kāda ir galv.grāmatvežu atalgojuma statistika Latvijā?
Inta10
Inta10 13.12.2005 08:36
11 ziņojumi

Atbildes (4)

http://www.vgk.lv/index.php?setgc=forum&action=shposts&fid=10&tid=23765
Ambera
Ambera 13.12.2005 10:31
21759 ziņojumi
Es gan strādāju kā juridiska persona, ņemu Ls 3 par 1 darba stundu. Pirms slēdzu līgumu, noskaidroju darba apjomu un vidēji parēķinu cik darba dienas vai stundas tas man prasīs. Protams tajos 3 Ls ir iekšā nodokļi- soc un IIN, programmas izmaksas un vēl kancelejas preču izdevumi, dators un printeris arī mans, un galds arī mans :). Tīrais tur varētu būt ls 2 pa stundu.
Velta50
Velta50 14.12.2005 14:04
280 ziņojumi
Meklējiet internetā.Grāmatveži nenodarbojas ar savas algas statistiku.Izskatās ka jums pie šāda apjoma ir tikai grāmatveža palīgs un pats gramatvedis kurš ir arī galvenais.Japieņemam ka menesī ir 168 stundas un 3 ls par stundu, kā raksta Veltad, tad tas nav nemaz tik slikti.
Aivareno
Aivareno 14.12.2005 14:27
6641 ziņojums
Не меньше 700, на мой взгляд, особенно понравились Papildus pienākumi.
Makssoft
Makssoft 15.12.2005 09:41
24122 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.