По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Nodokļi un nodevas

PVN pārdošanai uz ES fiziskai personai Uz tēmu sarakstu

PVN pārdošanai uz ES fiziskai personai
Par juridiskām PVN apliekamām personām viss skaids. Bet ja uzņēmums pārdod a/m lietotu ( kokvedēju) uz ES fiziskai personai.Tadlasu , ka preču piegādes vieta skaitās valsts , kurā uzsākta preču transportēšana t.i.Latvijaun šādā gadījumā Latvijas PVN maksātājam ir jāpiemēro PVN 18%.Tad šādā gadījumā izrakstam rēķinu ( invoisu) vai PPR ? ar 18% bet kā tad ar preču saņemšanas vieta jāuzrāda Latvija?.Un kā tādā gadījumā deklarācijā ? Tad iznāk parastā kārtibā kā Latvijā realzēta prece uzrādot 41.rindā ? Vai kā savādāk?
Ilma
Ilma 09.12.2005 16:08
30495 ziņojumi

Atbildes (4)

Да, Ilma, все будет так же как, если бы Вы продавали нашему физическому лицу, потому что в пределах территории ЕС ПВН должен быть уплачен. В счете у Вас будет получатель физическая лицо Литвы, с его реквизитами, а в ПВН декларации реализация будет в 41 строке.
Tt7
Tt7 09.12.2005 16:28
37863 ziņojumi
Если бы это была новая машина, по определению в законе о ПВН, то ПВН у Вас в счете был бы 0%, а это физическое лицо, регитсрируя эту машину в своем литовском департаменте, заплатил бы ПВН сам.
Tt7
Tt7 09.12.2005 16:30
37863 ziņojumi
Paldies liels Tt7 . Patīkami savām domām gūt apstiprinājumu ( vai labojumu) . Nu tagad arī par to viss skaidrs:)
Ilma
Ilma 09.12.2005 17:08
30495 ziņojumi
Tt7
Tt7 09.12.2005 17:16
37863 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.