Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība
Par akcīzes preču žurnālu Uz tēmu sarakstu

Frezy 03.12.2005 17:30
1986 ziņojumi
1986 ziņojumi
Atbildes (7)
??? Lūdzu kāds atbildiet, jo man tas ir strīda jautājums

Frezy 03.12.2005 17:40
1986 ziņojumi
1986 ziņojumi
Я думаю не надо, Но у нас сразу в баки машин.
Это если Вы для дальнейшей продажи, тогда нужен журнал
Это если Вы для дальнейшей продажи, тогда нужен журнал
Я думаю, регистрирует тот, кто торгует акцизным товаром. Я не регистрирую топливо для заправки собственного транспорта.
Savai saimnieciskajai darbībai pirkto degvielu NAV jāreģistrē pircējam akcīzes preču žurnālā .To dara pārdevējs.
Paldies par atbildēm!Nu lūk, mīļie kolēģi.Es domāju tieši tā pat un biju tik pārliecināta, ka konsultējot jaunākos kolēģus uzsvēru -PĀRDEVĒJS ved šādu žurnālu..Viena grāmatvede pēc VID pārbaudes paziņo, ka viņas uzņēmumam, kurš tikai patērē degvielu ražošanas vajaadzībām , tika pieprasīts šāds žurnāls un uzlikts naudas sods, kad netika uzrādīts. Es neizpratnē, jāpalasa normatīvos dokumentus, lai var "ar pirkstu parādīt"...

Frezy 05.12.2005 20:43
1986 ziņojumi
1986 ziņojumi
3. Komersanti, kuri veic komercdarbību ar akcīzes precēm, nodrošina iespēju Valsts ieņēmumu dienesta pilnvarotajiem ierēdņiem kontrolēt akcīzes preču apriti un ar to saistīto dokumentāro un datorizēto informāciju komersanta deklarētajās komercdarbības vietās Valsts ieņēmumu dienesta licencēšanas komisijā (turpmāk – licencēšanas komisija) deklarētajā darba laikā.
No MK nr.662. Akc.preču aprites kārtība var saprast , ka akc.preču pavadzīmju uzskaite atsevišķi jāveic komersantiem , kuri VEIC KOMERCDARBĪBU ar akcīzes precēm.
No MK nr.662. Akc.preču aprites kārtība var saprast , ka akc.preču pavadzīmju uzskaite atsevišķi jāveic komersantiem , kuri VEIC KOMERCDARBĪBU ar akcīzes precēm.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt