Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Nodokļi un nodevas
Par DRN - krāsa no ES Uz tēmu sarakstu

Editel 01.12.2005 09:44
204 ziņojumi
204 ziņojumi
Atbildes (5)
Jālasa likums par DRN, jāpēta pielikumi, kur redzamas likmes kaitīgajām precēm, tad sapratīsi, cik jāmaxā!

Lasmamm 01.12.2005 10:57
11 ziņojumi
11 ziņojumi
|Pie videi kaitīgām precēm 7.pielikumā ,krāsa nav minēta.

Aira123 01.12.2005 11:10
534 ziņojumi
534 ziņojumi
Nu, es jau apskatījos. DRN par videi kaitīgām vielām - tas ir 7.pielikums Es tajā neatrodu nevienu sadaļu, uz kuru attiecināt krāsu. Bet varbūt krāsa nemaz nav kaitīga? Varbūt šī sadaļa?
3. Ozona slāni noārdošās vielas (freoni, haloni un citas) (onp -ozona noārdīšanas potenciāls)
Tāpēc jau te jautāju. Varbūt kādam tomēr ir bijusi darīšana ar krāsām? Tādai atbildei kā no Lasmamm nav nekādas vērtības. Tik gudri mēs esam visi.
3. Ozona slāni noārdošās vielas (freoni, haloni un citas) (onp -ozona noārdīšanas potenciāls)
Tāpēc jau te jautāju. Varbūt kādam tomēr ir bijusi darīšana ar krāsām? Tādai atbildei kā no Lasmamm nav nekādas vērtības. Tik gudri mēs esam visi.

Editel 01.12.2005 11:13
204 ziņojumi
204 ziņojumi
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt