По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība

Zāģi Uz tēmu sarakstu

Zāģi
Labdien, lūdzu , padalieties ar informāciju par motorzāģu uzskaiti grāmatvedībā, man priekšnieks apgalvo, ka tie kalpo mazāk par gadu un tulīt iegādāsies citus, patreiz esošie ir iegādāti janvārī un likti uzreiz uz izmaksām, nevis kā p/l,ko man darīt, šos zāģus , kurus iegādās arī likt uz izmaksām, vispār tā var?
Ita27
Ita27 30.11.2005 09:20
81 ziņojums

Atbildes (4)

cik tad maksā tie zāģi, ja jau kalpo tikai gadu? nezinu, maniem kalpo jau 3 gadus, protams tos laika gaitā arī remontē. Es uzskaitu tos PL sastāvā.

Varbūt es kļūdos, bet ja vadītājs dod Jums rakstiku rīkojumu šos zāģus norakstīt uzreiz izmaksās, jo tie kalpo ne vairāk par 1 gadu (noformējot to kā rakstisku rīkojumu), tad lieciet. Atbildību par grāmatvedību nes viņš, bet Jūs pildat vadītāja rakstiskus rīkojumus.
Cleo
Cleo 30.11.2005 09:28
19235 ziņojumi
Tur jau tā lieta, ka tie zāģi maksā no 200-400 LVL.Uncik es zinu un saprotu no zāģiem, tad kalpošanas ilgums ir daudz garāks.
Ita27
Ita27 30.11.2005 09:36
81 ziņojums
Cik atceros vecos laikos, motorzāģiem bija noteikts kalpošanas laiks atkarībā no nostrādātām motorstundām. Tad tos liek parasti uz PL , bet ar nolietšanas laiku 2 gadi - 50% gadā.Bet ja vadītājs liek , tad kā saka Cleo.
Ilma
Ilma 30.11.2005 09:39
30495 ziņojumi
Paldies!
Ita27
Ita27 30.11.2005 10:23
81 ziņojums

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.