Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
PPR
Labdien sakiet lūdzu kā pareizi rīkoties, ja tiek nozaudēts pavadzīmes 1 eks.
Paldies.
Atbildes (15)
pirmais jeb dzeltenais. Trešais ir.
А что теперь сделаешь, потеряли так потеряли. Третий экземпляр тоже документ.
Es sazvanījos ar VID un man sacīja ka varētu būt sods ja būs pārbaude vismaz 100LVL. Vai nevajadzētu uztaisīt PPR kopiju un apstiprināt ar abu uzņēmumu parakstiem vai atstāt visu tā kā ir?
А чего утверждать-то, если на 3 экземпляре тоже все подписи есть?
Laba doma par to kopiju. Uz kopijas tāpat kā uz orģināla uzlikt vēl zīmogus un uzrakstīt kopija pareiza un norādīt ka tas ir 1. eksemplārs.
А зачем? 3 экз, лучше, чем самая-самая заверенная копия:)
Tā tiešām ir paldies. Sakiet ja mūsu uzņēmus samaksā avansu piemēram 3000.00 LVL un es aprēķinu PVN18% 457.63 vai šai summiņai un summai bez PVN, kā arī maksājuma uzdevuma nummuram un saņēmēja nosaukumam jāparādās PVN deklarācijas pielikumā
В отчете по предналогу указывается только номер и дата счета, поэтому на эти 3000 должен быть получен счет.
Tātad šī informācija man uzrādās pielikumā, 3000.00LVL dalās PVN un Bez PVN, parādās rēķina numurs, saņēmēja nosaukums un reģ.numurs.
Номер по порядку,наименование партнера, код ПВН плательщика, сумма без ПВН, сумма ПВН, наименование документа, номер документа, дата
Svetlana-s, uz kā pamatojās VID solot vismaz 100,- LS sodu ?
un vispār vislabāk nekonsultēties par šādām lietām ar ViD-u, jo viņiem tagad patīk tūlīt ierasties šajā firmā un pārbaudīt tieši šīs lietas, par ko jūs konsultējāties, domāju, ka labakais konsultants ir šis forums, nesēž tajā Vid-ā nekādi dievi
Parasti , kad zvanu VID par šdām lietām saku man jautāja - ko atbildēt? Savu firmu nemaz nav jānosauc.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture