Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība
Uzskaites metodika Uz tēmu sarakstu

Kaktusins 15.11.2005 21:20
18 ziņojumi
18 ziņojumi
Atbildes (7)
Atvainojos,zinu, ka ir pieejamas veidlapas par maksu, bet man metodika sastādīta, tikai jautājumi par dažām niansēm, ja iespējams? Lūdzu, lūdzu!

Kaktusins 15.11.2005 21:38
18 ziņojumi
18 ziņojumi
Если Вы считате, что из Вашей методики третьему компетентному лицу будет понятно, как у Вас происходит учет налогов, значит все в порядке.
Я про НДС (PVN) писала по-подробнее, а про подоходный и соц.взносы (налоги по зарплате) только упоминула и проводки.
Bet es nesaprotu, kāda vēl metodika, ja ir likumi par katru nodokli, un lielākajā daļā gadījumu ir arī MK noteikumi un VID priekšraksti.
Un pats galvenais - visiem tiem kopā vēl vismaz 777 grozījumi! Vai tā pašu metodika ir ar Nr.778?
Un pats galvenais - visiem tiem kopā vēl vismaz 777 grozījumi! Vai tā pašu metodika ir ar Nr.778?
gribētos pat piekrist Aivaram007 (aģentam
), nu jau iestājies kaut kāds metodiku bums, uz katru šķaudienu uzņēmumā pa metodikai, nav tālu mirklis, kad VID sāks prasīt metodikas metodiku, kā lietot metodikas. Kontorlējošās iestādēs acīmredzot paliek arvien mazāk kompetento trešo personu, tāpēc viss ko daram ir jāsagremo un jāpasniedz jau sagremotā īsā konkrētā metodikā

Если все разжевать, то методика короткой не получится, и тогда не смогут прочитать и переварить ее компетентные третьи лица.

Cleo kā vienmēr ir oriģināla, nu tik oriģināla, ka es smejos, vēderu turēdams.
Viss ir kā agrāk - priņesi spravku, čto nužna spravka;
bez bumažki ty bukaška, a s bumažkoi - čelovek!
Viss ir kā agrāk - priņesi spravku, čto nužna spravka;
bez bumažki ty bukaška, a s bumažkoi - čelovek!
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt