Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība
noliktava Uz tēmu sarakstu
Atbildes (67)
ja nav žēl padalīties, vismaz paskatīties. Ja nav žēl tad varētu atsūtīt uz e-pastu cleo@apollo.lv
zinu, ka vajadzīga grāmatvedības programma noliktavai, bet saprotu, ka nu nepirks programmu (vismaz pagaidām).
zinu, ka vajadzīga grāmatvedības programma noliktavai, bet saprotu, ka nu nepirks programmu (vismaz pagaidām).
paldies tam, kas atsūtīja , bet tas nav īsti tas, ko man vajag, tas ir vienkāršs un satur maz informācijas. Mēģināšu tikt skaidrībā, kā to visu savilkt kopā.
Cleo, vakarā aizsutīšu savējo, bet tas ir domāts tirdzniecībai.
Sarežģīts un smags, bet var būt kaut-kas no tas idejas noderēs
Sarežģīts un smags, bet var būt kaut-kas no tas idejas noderēs
Meek, man arī vajag sarežģītu, jo vajag aī tirdzniecībai - pēc pasūtījumiem saņemtais daudzums, summa, pēc pasūtījuma izlietotie materiāli (pa pas.numuriem), izrakstītās pavadzīmes un atlikumā palikušie materiāli pēc pasūtījumu numuriem.
Cleo а Вы же на тилде работаете?;)

Frog 13.11.2005 17:13
1186 ziņojumi
1186 ziņojumi
tos datus vada trīs dažādi cilvēki, un lai nebūtu katram jāvada no jauna kādā savā tabulā un pēc tam jāsalīdzina, gribas sataisīt visu vienā optimālākā failā, kur katrs ievada tikai tās ailes, kas jāievada viņam un rezultāts pats ierakstās kopsavilkumā.
А программу купить низзя?;)

Frog 13.11.2005 19:20
1186 ziņojumi
1186 ziņojumi
Они вам навводят- каждый в свою:)))

Frog 13.11.2005 19:21
1186 ziņojumi
1186 ziņojumi
Cleo, tad to, ko es aizsūtīju, jātaisa katru tabulu savā failā, un saites, kas man ir starp tabulām, jāliek starp failiem. Tad katrs strādā savā failā, rezultāti saplūst Jūsu kopējā failā, un Jūs redzēsiet kurš sastrādāja kļūdas. Tai pašā laikā katrs no viņiem nevarēs sabojāt kopējo sistēmu.
Meek par to jau arī domāju, pagaidām sametu vienā failā, redzēs vai akceptēs.
Frog, ot mena eto nezavisit. Da v dannij moment každij vvodit v svoju tabljicu.
Frog, ot mena eto nezavisit. Da v dannij moment každij vvodit v svoju tabljicu.
man ir doma atstāt visu vienā failā, bet katram ierakstīt kompī šo failu un uzlikt protection (aizsardzību) uz tām ailēm, kas viņam nav jāaizpilda. Meek es Jums aizsūtīju savu domu.
kā tikt vaļā no #DIV/0! rindās (ailēs) ja vēl skaitļu nav bet tur kur nav skaitļu tur ir formula ar "IF", lai nebūtu lieko nuļļu rindās bez informācijas. Excel speciālisti, varbūt zinat?
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt