Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
atvaļinājuma kompensācija ?
152.pantā ir minēts Pārejošas darba nespējas laiks. Ja cilvēkam ir bijusi piešķirta invaliditātes grupa un uz tās pamata gadu ir bijušas visu laiku B lapas un nav strādāts ne dienu. Tad cilvēks nomiris. Vai ir jārēķina neizmantotā atvaļinājuma kompensācija un ir izmaksājama darbinieka radiniekiem, ieskaitot šo B lapas periodu vai šo periodu neskaita aprēķinā?
Vai jāsniedz ziņas par darba ņēmējiem, ja darbinieks miris ar 25 kodu vai nav jāsniedz tāpat kā pie uzvārda maiņas?
Atbildes (9)
Компенсацию надо платить за весь период,пока были трудовые отношения.Выплачивается родственникам.Только приложите копию свидетельства о смерти.Ziņas по коду 25 обязательно.Я кше прошу документ подтверждающий родство.
un rēķina es saprotu pamatojoties uz 75.panta(3) Ja pēdējo 12 mēnešu laikā darbinieks nav strādājis un viņam nav izmaksāta darba samaksa, vidējo izpeļņu aprēķina no valsts noteiktās minimālās mēneša darba algas kopsummas pēdējos sešos mēnešos.
Pat ja pirms invaliditātes saņēma mazāku algu (pēc nostrādātajām stundām), vidējo izpeļņu neizmantotā atvaļinājuma kompensācijai jārēķina par pamatu ņemot 80 latus (valstī noteikto minimalo mēnešalgu)?
nu tad man atliek piekrist sev.
Ziņas manuprāt es nesniedzu,kad bija miris.Datino miršanas apliecības bija jau ievadīti un VID kompī rādīja ar sarkanu-miris.Algasnod.grāmatiņa joprojām glabājas uzņēmumā,jo VID teica,ka nevienam jau viņa nav vajadzīga,nekur viņu nepieņem.
Мы все документы отдавали родственникам.
Drošības labad VID jānoziņo, ka miris.Manšogad VID piesējās, ka no 1994.gadaman skaitās darbā viens svešs vīrietis, kurš nav atbrīvots un pieprasīja tūlīt noziņot. Kā noskaidroju, 1994.gadā viņš ir nomiris, iepriekšejais grāmatvedis nav noziņojis,bet VIDa kompī ziņu nebija.
un viņi tik tagad pamodās? Vai tad līdz šim viņi nepamanīja, ka soc.atskaitēs tas cilvēks vairs nefigurē?
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture