По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība

Вопрос бюджетникам Uz tēmu sarakstu

Вопрос бюджетникам
Vai pašvaldības uzņēmumā drīkst lietot tikai un vienīgi memoriālorderus un galvēno grāmatu? un nedrīkst lietot žurnālorderus un žurnālu - virsgrāmatu un stradāt ar kontu apgrozījuma pārskatiem?

Jau iepriekš pateicos par atbildi.
Meek
Meek 24.10.2005 21:15
5711 ziņojumi

Atbildes (3)

Valsts un pašvaldību budžeta iestāžu grāmatvedības uzskaites noteikumi pieejami saitā www.kase.gov.lv varbūt tur var ko ieraudzīt.
Ilma
Ilma 25.10.2005 08:19
30495 ziņojumi
Meek. А что у бюджетников программы нету? Раньше, в советское время бюджетники так и вели по меморильноордерной системе. А сеёчас, мне кажется тока в определённых прогах. ИМХО.
Bastet
Bastet 25.10.2005 08:27
3728 ziņojumi
Ilma, paldies

Bastet, man mati sakustējas, kad es ieraudzīju šo uzskaiti, organizēto Excelī visvienkaršakajās tabuliņās, vairākas reizes pārrakstot vienu un to pašu informāciju no tabulas uz tabulu (rakstot no rokas) un neizmantojot nekādu ar formulām iespējamu analītiku.

Mēģinu saprast, ko darīt talāk, jo uzskaite ir organizēta ļoti sīka un precīza, un viss ir lielā kārtībā, kuru es nedrīkstu izjaukt. Tai pašā laikā to visu var izdarīt citām metodēm, nezaudējot nelietderīgi tik daudz darba laika.

Šobrīd es esmu šokā
Meek
Meek 25.10.2005 10:56
5711 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.