Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
PVN pakalpojumi no ne ES valstīm Uz tēmu sarakstu
PVN pakalpojumi no ne ES valstīm
Labdien, lūdzu palidziet, jo es lasot visas metodikas galīgi visu sava galvā saputroju:
Latvijas uzņemumam ir sniegti pakalpojumi (PVN maksātajs) no ASV uzņēmuma, kas respektīvi nav ES valsts. Kur man to atspoguļot PVN deklaracijā (63.rindā vai 54.rindā?) un pielikumā (1.pielikumā?) un kā tieši ar PVN (piem.invoice uz 100.00 eur > PVN 18 eur). Cik es saprotu šeit reversu nevar piemērot, respektīvi jāsamaksā tie 18 eur, vai nē (tad sanāk, ka jāuzrada 54.rindiņā? Br....Nesaprotu.
Paldies.
Atbildes (7)
Lai atbildētu uz šo jautājumu, nepieciešams zināt kādi pakalpojumi tika saņemti.
Ta ir biedrības maksa un komisijas maksa par internētā sniegtiem pakalpojumiem!
Vai var būt kāds var pateik kaut gan kur to informāciju meklēt?
biedrības maksa скорей всего вообще за пределами НДС и в декларации не покажется.
internētā sniegtiem pakalpojumiem будет реверс по п.11 ч.7 ст. 4
В декларации 54 и 63 строка.
No razve mi ne dozni zaplatitj nalog s etih uslug, vedj esli mi polucaem tovar iz ne ES strani, to mi platim nalog na tamozne?
Платите на таможне, а потом ставите в предналог.
Для интернета таможни нет. Потому есть реверс.
Можете для успокоения почитать методические указания о заполнении декларации НДС.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture