Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Datorprogrammas, autortiesības un licencēšana
Par bankas izrakstiem TILDES JUMĪ Uz tēmu sarakstu
Atbildes (42)
218 ziņojumi
2014 ziņojumi
Laba firma, SIA 40006654366
а у банка этот же клиент запиан как
SIA "LABA FIRMA" URN 40006654366,
то нужно во время импорта указать, какой именно клиент имеется в виду.Подозреваю, что можно упростить. Хотя и так не сложно, просто лень

С номерами. У меня в настройках программы стоит, что номера банковских доков идентичны в теч года (не повторяются). И если, допустим, идёт банковская комиссия, то эти доки вообще без номера. Вот и приходится...
2014 ziņojumi
izmainiet Nr. uz neunikāliem un nebūs problēmu
6767 ziņojumi
2014 ziņojumi
Pārbaudiet vai Jums ir pareizs numurs (dažreiz ātrumā rakstot pietrūkst kāds cipars vai arī uzrakstās otrādāk), un, ja banka norāda tikai 9 ne 11 ciparus, tad gan var neatrasties.
Что касается номеров, то номер-то один вообще-то - номер банковской выписки и уж для комиссии точно док "bankas izraksts Nr."
Makssoft
Что и в какой теме говорить, я решу сама, без Вашего разрешения.
Es tak PVN deklaraciju katru mēnesi taisu. Ak šausmas, kas būtu!

Paskatīšos vēlreiz decembrī kas notiek.
A! Un vēl, norēķini ar karti. Ko tik viņi nerakstā! ATN89347, Domina u.c., Tos es rakstu Av.norēķinos, nevis bankas dokumentos.
Nu man Tilde patīk, jūtos droši, strādājot ar to.
2014 ziņojumi
+1
2014 ziņojumi
Šteit ir tēma - Par bankas izrakstiem TILDES JUMĪ
Tad lūdzu arī runājiet par tēmu
Pastāstiet, kā bankas izrakstu var dabūt TILDES JUMĪ
nevis ar kaut kādiem vispārīgiem izteicieniem par FIDAVISTA, jo daudzi grāmatveži nav programmētāji un viņiem ir vienalga -kas, kā un kāpēc
6767 ziņojumi
ziņojumu: 1412
Jā, ja pirkts ar karti, tad banka nerāda darīju partneri, bet gan veikalu
tur nu Jumis neko nevar darīt. Viņš taču nezin, kur katrai firmai ir veikals
Lai gan, ja ievadītu arī veikalus, tad Jumis tos atrastu.Man ir izveidojusies ļoti interesanta situācija ar viena uzņēmuma atspoguļošanos HB - uzņēmuma nosaukums īstais, bet reģistrācijas numuru banka parāda pavisam citas firmas un tas tā regulāri!
Ja ir avansu norēķini ar karti - es veidoju dokumentu piesaisti tāpat kā ar piegādātājiem. Drusciņ jau iznāk mazs čakars, bet toties izslēdz kļūdīšanās iespējas (nopirkts ar uzņēmuma karti, čeks nav atnests vai arī nopirkts ar privāto karti). Kā Tu dari?
Pieņēmu - ka jebkurš maksājums ar karti ir avansa norēķina darījums. T.i. plika sk.naudassaņemšana vai norēķins ar karti veikalā - kontējums būs viens un tas pats: D2380-K2620.
Un pēc tam, ja čeks ir attiecināms uz saimn.darbību, vai vispār av.persona"vēlas" to čekiņu ielaist firmas uzskaitē, tad to vadu iekšā av. norekinā.
2014 ziņojumi
- nekarājas gaisā summas - cik nauda iztērēta, tik arī saņemšanas pusē parādās.Un man ir atsevišķi konti - avansi ar karti un avansi sk.naudā.
10269 ziņojumi
550 ziņojumi