По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība

preču piegāde Uz tēmu sarakstu

preču piegāde
Labdien!

manu produkciju pircējam aizved cits uznēmums. Viņam ir mana izrakstītā PPR un EKAs čeks, kuru atdos pircējam, kurš norēķinās sk.naudā.

Kā noformēt norēķinus starp mani un piegādātāju , tieši par šo skaidro naudu?

Lūdzu palīdziet!
Vijavija
Vijavija 27.09.2005 11:29
15 ziņojumi

Atbildes (6)

Skaidrā nauda attiecas uz Jums un pircēju, kas saņem PPR. Nesaprotu, kāda darīšana tur vēl piegādātājam?
Tiggra123
Tiggra123 27.09.2005 11:34
435 ziņojumi
Jums taču ir līgums ar šo piegādātāju.Un noteikti uz kaut kāda dokumenta pamata jūs dodiet produkciju un naudu saņemat pretī.Varētu būt akta formā!Piegādātājs Jums izsniedz rēķinu par pakalpojumiem.Estā to lietu saprotu.
Aivareno
Aivareno 27.09.2005 11:34
6641 ziņojums
Piegādātājs ir tikai starpnieks, kuršJums sniedz maksas pakalpojumu- preču piegādi!Bet tikai Jūsu drošības labad es ieteiktu izstrādāt dok.formu kurā fiksējas - ko ved un cik saņem no pircēja.
Aivareno
Aivareno 27.09.2005 11:36
6641 ziņojums
Piegādātājs Jums izrakstīs rēķinu par savu sniegto pakalpojumu apmaksu.Tadviņam arī maksāsiet. Bet par produkciju + pakalp.vērtību Jums maksās preču saņēmējs.Tā es sapratu.Tieir divi dažādi darījumi.
Ilma
Ilma 27.09.2005 11:37
30495 ziņojumi
par pašu piegādi ir līgums - atlīdzība = skaidrs. bet

es EKā izsitu čeku , bet naudu man atvedīs piegādātājs. Naudu - ieņēmumus es it kā jau esmu saņēmusi, izsitot čeku, bet faktiski to saņemšu tikai , teiksim, vakarā, no piegādātāja. Kāds vrētu būt dokuments uz kā pamata. Un kas tā par naudu, ja ieņēmumi man ienāk kasē? Tur jau tā lieta ka līdz šim iedevām čupu PPR ar čekiem un viss. tagad PVD prasa noformēt.
Vijavija
Vijavija 27.09.2005 11:42
15 ziņojumi
Tad jāizraksta no kases nauda uz kādu norēķina personu kāmēr faktiski naudu saņemsiet.Kāda nauda - realizācijas ieņēmumi + PVN.
Ilma
Ilma 27.09.2005 12:01
30495 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.