Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Nodokļi un nodevas
Muita Uz tēmu sarakstu
Atbildes (6)
Вы уверены,что декл.не правильно с сумированна.У нас были случай не правильно сосчитано по инвойсам,но вот деклар.Странно.Берите деклар.езжайте к ним.И если это так,то пишите письмо ,указываете ошибки они доначислют налоги и вам никаких штрафов не будет.А вот если они сами вас вызовут и найдут ,то со всеми штрафами.

Betty 27.09.2005 11:28
1598 ziņojumi
1598 ziņojumi
Paldies par padomu, tur jau tā lieta, ka brokers rausta plecus, saka, ja gribam, varam labot deklarācijas, kā mēs teikšot, tā būs. Esmu šasutusi, mēs viņiem maksājam, par deklarāciju noformēšanu, bet viņi nepareizi noformē, jau gandrīz gadu. Pēc tam mums vēl vesela diena viņš bija jāpārliecina, ka mums taisnība - deklarācijā jābūt iekļautiem transporta pakalpojumiem, pa LR, līdz pirmajam saņēmējam. Un viņš tāds nav viens, pacēlu otras brokeru firmas deklarācijas, tur tā pati aina. Vāks,
U menja tak bilo-ne vkljuchili polovinu scheta po transportu.Schetna transport bil podelen na 2 chasti-sam fraht sudna i nadbavka za toplivo.Onine ponimajut,chto eto vsje ravno rashodi po dostavke i vzjali iz scheta toljko pervuju chastj,gde napisano fraht.Poslerazborok-oni vsje peredelivali i teperj vsje delajut kak nado.Zadannije v deklaracii otvechajete vi a ne deklarant-tak chto idite k nim i pustj ispravljajut. A v deklaraciju vkljuchajetsja transport do togo mesta,chto ukazan v CMR.Vsedaljnejshije peremeschenija po Latvii ne vkljuchajutsja.

Leshej 27.09.2005 13:06
852 ziņojumi
852 ziņojumi
Interesanti, man tarnsports ir dzelceļa vagons. Ir dzelzceļa tarifs līdz saņēmējam, kas ir konstanta summa. To pēdējā deklarācijā iekļāvām. Vēl šodien pienāca no LDz divi rēķini - par dīkstāvi, vagona padošanu, novākšanu. Ko darīt ar to ? Arī it kā skaitās piegādes izdevumi. Šinī gadījumā, man arī turpmāk VISAS deklarācijas, pēc nedēļas būs jāmaina?!!!
Vi, navernoje, čto-to putajete
V 51.ailē stojat 0.00, no eto ne značit, čto transport ne vkļučen, transport pišut v razdele 44 papildus inf-ja,
A vot jesli voznikli kakije-to dopolnenija k transp. sčetu potom, posle rastamožki, togda po ideje nado pisat pismo v Muitu, čto bi oni donačisļaļi PVN, no na praktike nikto etogo ne delajet ( naskoļko ja znaju )
V 51.ailē stojat 0.00, no eto ne značit, čto transport ne vkļučen, transport pišut v razdele 44 papildus inf-ja,
A vot jesli voznikli kakije-to dopolnenija k transp. sčetu potom, posle rastamožki, togda po ideje nado pisat pismo v Muitu, čto bi oni donačisļaļi PVN, no na praktike nikto etogo ne delajet ( naskoļko ja znaju )

2222 27.09.2005 13:51
836 ziņojumi
836 ziņojumi
Ailē 44 , cik zinu, raksta pievienoto dokumentu Nr. Esmu galīgā putrā, pārskatīju visas deklarācijas - mums ir trīs brokeru firmas. Vieni raksta 51 ailē, citi raksta 12 ailē, kur ir vērtības precizējums. Laikam 51 rakstās transports no ES robežas, bet 12. tarnsports līdz ES robežai. Mana galva jau paliek smaga... smaga :))
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt