Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība
nomas maksa Uz tēmu sarakstu
Atbildes (5)
Vai tad tas nav kaut kur atrunāts ar likumu vai kā savādāk?
Man liek aprēķināt, bet kā vadība ir vienojušies ar darbinieku, es nezinu. Ja par darba dienām, tad sanāk vairāk maksāt.
Man liek aprēķināt, bet kā vadība ir vienojušies ar darbinieku, es nezinu. Ja par darba dienām, tad sanāk vairāk maksāt.
Так у вас должны быть два приемосдаточных акта на машину первый когда приняли машину, второй когда отдали , по ним и вычисляйте сколько денег надо выплатить,
Akti ir vajadzīgi arī, ja darbinieks lieto savu personīgo a/m darba vajadzībām? Pieņemsim, es uztaisu šos aktus, mašīna ir nodota 12.09. un pieņemta 12.09, mēnesī darbiniekam pienākas, piemēram, nomas maksa 50 Ls, vai man šo naudu aprēķināt par nostrādātajām darba vai par kalendārajām dienām? to es nezinu kā ir pareizi
Akti ir Nomas līguma sastavdaļa .
Automašinas noma nav saistita ar to cik daudz dienas darbinieks stradāja jusu firmā. Principa iznomatajs var arī nestrādāt jūsu firmā. Jūsu piemerā 50ls/30 dienas * 1 diena =1.67 Ls
Automašinas noma nav saistita ar to cik daudz dienas darbinieks stradāja jusu firmā. Principa iznomatajs var arī nestrādāt jūsu firmā. Jūsu piemerā 50ls/30 dienas * 1 diena =1.67 Ls
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt