Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
PP-R uzskaites un glabāšanas kārtība. Uz tēmu sarakstu
PP-R uzskaites un glabāšanas kārtība.
Man bija VID un prasa rīkojumu par pavadzīmju uzskaites un glabāšanas kārtību, bet ak vai nav man tāda, piermdien jāaiznes.:(
Kur man dabūt?
Atbildes (22)
Palasiet
www.vid.gov.lvpie darījumu apliecinošiem dokumentiem ir noteikumi par pz. uzskaites un glabāšanas kārtību. Pēc tiem arī savu rīkojumu.
Rīkojumu tekstus jau paraugam Jums te piedāvāja, šo to aizsūtīju uz e-pastu, ja noder.
У меня при тематической проверке спросили, делаем ли мы каждый месяц инвентаризацию накладных. Сказала, что делаем, а что, надо? Я просто сдаю ежеквартальные отчеты и все.
Milziigs paldies Cleo!!!!!Nu vienkārši kolosāls cilvēks!!!!:)
Irina Ko, a eto už kak u vas v nolikumse pro inventarizaciju. Ja provožu inventarizaciju nakladnih každij mesjac (tak u mena v nolikumse) a ot4jot sdaju za 4etvertj kak i vse.
А разве инвентаризация не раз в квартал? Правила 339(29).
bet kur teikts, ka es nedrīkstu veikt katru mēnesi? Man tā ērtāk un atskaiti vieglāk sastādīt no trīs inventarizācijas aktiem

Если вам так удобнее, то конечно можете. Я просто подумала что может уже надо обязательно раз в месяц:)))
ne neobezateljno, prosto mne tak udobnjeje i diru jeslji shto mozhno vigovor viskazatj (on vedj atbildīgā persona)
Kur varētu atrast paraugu metodikai, Nolikumam par PP-R un inventarizacijas aktam?? Ja kādai/am ir, būtu ļoti mīļi, ja varētu man tos nosūtīt...
Atvainojos:) Mana e-pasta adrese
leda.kristine@inbox.lv
Каждый месяц делать инвентаризацию накладных необязательно, но мне так проще и я делаю. А по правилам 339 достаточно раз в квартал.
Cleo, vai lūdzu nevarētu atsūtīt arī man, jau iepriekš paldies!
nikolita@tvnet.lv
Cleo, paldies:) Lai Jums jauka šī diena!!
paldies, pagaidām tā ir bijusi jauka - tā šodiena
Inaročka , a so mnoj ne podelitesj. Zaraņee spasibo.;)
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture