По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Aktuālā diskusija

Transporta pakalpojums ES Uz tēmu sarakstu

Transporta pakalpojums ES
Javlaemsja odnim iz agentv morskoi transportnoi linii, zaregistrirovani v LR. Ot drugogo agenta etoi ze linii, zaregistrir. v Germanii poluceno predpisanie dostavit tovar Madona->Riga (port)->Germanija. Uslugu po perevozke v Latvii nam okazivaet drugaja v LR zaregistrirovannaja firma, scet polucaem s 18%. Oformlena CMR s otmetkoi, cto tovar peremescaetsja v druguju stranu ES, marsrut Madona->Germanija, pecat tamozni. Problema v tom, cto mi ne polucim sceta za morskuju perevozku (sceta za morskii perevozki mi polucaet ot agent iz Germanii, no on i zakazal nam etu perevozku) i scet v Germaniju budet vistavlen tolko za transport po Latvii.

Vopros. Ja dumaju, cto mi dolzni primenit PVN 0% i v scete ukazat marsrut Madona -> Germanija.
Ikrukle
Ikrukle 15.09.2005 11:35
64 ziņojumi

Atbildes (4)

Счет будет выставлен немецкой фирме?
Albina
Albina 15.09.2005 12:22
64857 ziņojumi
Если счет будет выставлен немецкой фирме и будет CMR Madona->Germanija, думаю, можно применить 0%.
Albina
Albina 15.09.2005 12:27
64857 ziņojumi
Согласна с Альбиной;)
Xan
Xan 15.09.2005 12:43
4878 ziņojumi
Спасибо, да немецкой

Одной думать хорошо, но когда есть возможность услышать мнение о проблеме от других - это очень здорово
Ikrukle
Ikrukle 15.09.2005 12:47
64 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.