По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Nodokļi un nodevas

pozertvovanije Uz tēmu sarakstu

pozertvovanije
podskazhite pozhalujsta,kak praviljno oformitj dokumenti na pozhetrvovanije tovara detskomu fondu(jestj atljauja).S novogo goda pozertvovanija vne dejstvija zakona o PVN.Nonakladnuju na tovar vipisatj nado.Javipisivaju nakladnuju po sebestoimosti i v grafe PVN stavlju procherk i v grafe k oplate tozhe procherk.Takkak mi pri pokupke tovara otchisljali prednalog(tovar bil kuplen 5 mesjacev nazad) a teperj etot tovar ispoljzujetsja ne dlja oblagajemih sdelok-nado nachislitj k uplate PVN i pokazatj ego v grafe 57-korrekcija.(ja ne uverena)Kakim dokumentom provesti nachislenije PVN-buhgalterskoj spravkoj ili na nakladnoj sdelatj raschet? Proporciju v PVN deklaracii v etom sluchaje vrode kak delatj neljzja-tak kak eto ne neoblagajemije sdelki-a voobsche vne zakona.I za schet chego nachislitj PVN-za schet 7 ki ili na 8 gruppu s uvelichenijem oblag.dohodav UIN deklaracii-tak kak ne svjazano s hoz.dejateljnostju Ja ne uverena v praviljnosti moih dejstvij.Zaraneespasibo za otveti.
Leshej
Leshej 14.09.2005 14:55
852 ziņojumi

Atbildes (21)

да нет там о пожертвованиях ни слова...
Jk
Jk 19.09.2005 08:06
1211 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.