Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Ministru kabineta noteikumi Nr.684_koki Uz tēmu sarakstu
Ministru kabineta noteikumi Nr.684_koki
10. Katra mēneša sākumā un beigās (bet ne vēlāk kā līdz nākamā kalen¬dāra mēneša piecpadsmitajam datumam) reģistrā norāda apaļo kokmateriālu kopējo apjomu. Līdz nākamā gada 20.janvārim persona sagatavo apaļo kokmateriālu plūsmas uzskaites kopsavilkumu, kurā norāda šo noteikumu 8.punktā minēto apjomu summu pēc stāvokļa uz 31.decembri un līdz 31.janvārim iesniedz Valsts ieņēmumu dienesta reģionālajā iestādē atbilstoši juridiskās personas juridiskajai adresei vai fiziskās personas deklarētajai dzīvesvietai.
tas nozīmē, ka pārskats jāgatavo par visu 2005.gaduvai tikai no tās dienas, kad stājās spēkā šie noteikumi? Kā to saprast?
Atbildes (27)
А с какого числа эти правила вступают в силу?
Обычно пишется, что они распространяются, например, в части такой-то начиная с 1 января 2005 года.
noteikumi stājas spēkā ar 2005.gada14.septembri
Надо будет почитать эти правила, а где они есть?
http://www.vestnesis.lv/index.php?mode=NA&naveids=MKN
ja ir pieeja, vai jāmaksā, bet man atsūtīja Ilona uz pastu, aizsūtīju arī Irenai.
Nepaskatījos , bet VID saitā vēl nav ielikti? Bet ja nav gan tad drīzumā būs un varēs visu izlasīt kā nākas .
gan jau drīz būs šajā saitā, Redaktoram Ilon4iks jau aizsūtīja.
Я не нашла нигде, чтобы где-то было сказано, что надо этот отчет с начала года делать.
ciest nevaru, ka kaut kas stājas spēkā no pusmēneša, kā var taisīt mēneša pārskatu par pusmēnesi pa vecam, par pusmēnesi pa jaunam.
Инарочка, ну это исключительно ради того, чтобы нам жизнь медом не казалась
Labrīt ! Paldies , Cleo par e- pastā atsūtītiem noteikumiem.Nemaznegaidīju . Esmu patīkami pārsteigta ! Lai viss veicas.
Ilma, labrīt. Noskaidrošu ko šai sakarā domā mana VID nodaļa, varbūt viņi kaut ko jau spēs pateikt... nu es vismaz ceru uz to. Tad došu ziņu un salīdzināsim ar to, ko saka Jūsu VID nodaļas. (Kā zināms dažādās VID nodaļās mēdz būt dažādi viedokļi).
(Kā zināms dažādās VID nodaļās mēdz būt dažādi viedokļi).
Естественно, ведь везде разные люди
Irena22 bet likums tad viens un vadība visiem VID viena. Tad vajadzētu vienoties un norādīt vienotu viedokli.Betpatiesība tiešām ka ne vienmēr tā notiek.
Если у них (в СГД) нет на какой-то вопрос конкретной методики, то они, как и все мы, рассуждают каждый по-своему. Вот если есть методика, то там все четко прописано, а в остальном не может быть абсолютно одинаковых мнений с учетом того, как написаны многие наши законы.
vai man nevarētu lūdzu atsūtīt uz e-pasu šos MK noteikumus.
1011erika@inbox.lv
paldies nevajag , atradu vgk lapā.
vai kokmateriālu starpkrautuve- ieved un izved kokus, ir pastāvīgā vai pagaidu uzglabāšanas vieta?
pašam ir jāizveido savas uzskaites tabulas?
vienreiz gadā VID jāiesniedz šī kustība?
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture