Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Maesto kartiņa uzņēmumam
labdie, sakiet luudzu, ja uznjeemuma ir maestro kartinja, ar kuras palidziibu vaditaajs izjem naudu, vai tajaa gadijum aa es uzreiz neavu likt graamatojumu D 2610 K2620
man te teica, ka vajag kaut kaadu citu papildkontu, kuraa buutu redzams, ka naudinjsh iznjemts ar kartinju
Atbildes (8)
Я бы делала
Д2380 - К2620
nu jaa, jo man reaali taada situaacija, ka uznjeemuma vaditaajs bija komandeejumaa Vaacijaa un esot tur iznjeema naudu no konta. Tad es arii rakstiiju graamatojumu D 2380 K 2620. Man saka, ka NAV pareizi.
viena paziistama graamatvede
Укажите по по бухметодике что проводите так и никто не имеет права подцепиться!:D
Да и без методики никто не имеет право прицепиться.
Согласна с Альбиной, я провожу также, а в авансовом отчете отмечаю, что "samaksāts ar debetkarti" и сумму.
деньги пошли либо на карман 2380 либо в кассу,никуда иначе проводить нельзя.Это методический вопрос,как описали в методике,должно быть описание обязательно
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture