Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
EKA regjistreeshana un strukturvieniiba Uz tēmu sarakstu
EKA regjistreeshana un strukturvieniiba
Labdien, sazinaajos jau ar VID, bet gribaas Juusu padomu
mums ir juridiskaa adrese, bet tagad izdomaajam, ka peec taas pashas adreses gribam nodarboties arii ar mazumtirdznieciibu. Jaut.regjistreejotkases aparaatu peec taas adreses, derees, ja es vinjiem iedoshu nomas liigumu, vai arii obligaati vajadzees strukturvieniibu pieregjisteet-ar nosaukumu-mazumtirdnieciiba ...
Atbildes (12)
Manuprāt nevajadzēs , ja darese tā pati.EKAreģistrēs uz adresi .
a VIDaa saka, ka vajag
grrr
zvaniishu uz citu VID
Bet pēc juridiskās aderses Jums jau ir strukturvienības apliecība? JA nav, tad manuprāt vajadzēs.
bet kad es dibinu uznjeemumu, kur noraadu savu juridisko adresi, man tak nevajag uz to regjistreet strukturvieniibu
t.i. kad tiek dibinaats uznjeemums-uz to noradiito jurid. adresi nevajag regjistreet strukturvieniibu
Bet ja juridiskā adresē Jums notiek saimnieciskā darbība tad vajag.
Piemērām ja pēc juridiskās adrses Jums atrodās bārs, tad vajag struktūrvienības apliecību.
Amuil-ok paldies
Jaregistre strukturvienība noteikti, Jums kases aparatus ari VID neregistrees, ja nebuus strukturvienibas!!!
kases apaāti vid-ā nemaz nav jāreģistrē
EKA žurnāli VID nav jāreģistrē , bet kases aparāts ir obligāti jāreģistrē.
staastu=beigaas-NEVAJADZEEJA regjistreet strukturvieniibu. Tur katrs drabinieks staasta savu taisniibu
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture