Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
EKA ieņēmumi
labdiem, kā labāt atrisināt tādu jaut.
man ir skaidras naudas ieņēmumi, katru dienu rakstu ieņ. orderi D 2611 K6..., 5721
vienu dienu ieņēmumi bija piem. 100 Ls, bet inkasēja TIKAI 80Ls-ko darīt ar pārejiem 20LS??
Atbildes (81)
Albina-a kur jus ejat?? dodiet zinju, tad jau es Jums Luiza uzrakstiishu meilinju ar
Кмл - у Альбины факс не включается, думаю, Вы сможете скопировать и передать Альбине?
Inst-ok
Инст, у нас даже если не включается, все через компьютер идет. Щас схожу проверю, где мой факс.
Камила, в 13 я к вам подойду. Буду ждать на первом этаже у кафе.
Если у Вас не включается, когда же мне тыкать в факсовую кнопочку?

Но мы уже с Кмл договорились о передаче Вам данных:)))
Albina-ok, tad 13,00 1-aa staavaa kafejniicaa
Факс не работает. Инст, не тыкайте, Камила передаст
О! Сколько дел сделала - факсы отправила, одинаковое местоположение заметила, что Альбинин факс не работает определила - и все в одном топике!
Большое спасибо, факс получила!
Пожалуйста! лишь бы пригодилось!
Inst, pozalujsta, pri6lite na 7811092 toze pisjmo. Spasibo.
Если кому-то еще надо - просите у Танюшки или Даб62, ок?
labvakar, ja es pareizi saprotu, tad kases ienjeemuma orderi ir jaaraksta shiis graamatojumam-D 2611 K 2660, bet
šo grāmatojumu ir jāgrāmato finanšu uzskaitē, nevis pie kases D 2660K6110, 5721
vai pareizi??
vai
nu peec logjikas taa vajadzeetu buut, jo savadaak man buus 2 kases orderi, kas nebuutu pareizi.
cerams, ka pareizi domaaju, jo nav iipashas velmes paartaisiit kasi
peec tam guleet mieriigi nevareeshu, ja zinu, ka man kaut kas nav pareizi
man jau tagad murgi raadaas
Все у тебя правильно. И в методике такие проводки напиши, тогда вообще проблем не будет.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture