Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Programma Grins
Tikko sāku strādāt ar šo programmu.Kasiit kā sapratu kā vadīt un visu dabūt ārā.Taču ienākošā banka,komisija par operācijām,saņemtās p/z,rēķini-laikam jāvada "operācijas" un kā tālāk?Lūdzu padalieties,vai ir kādas nianses?Iepriekš pateicos.
Atbildes (18)
Parasti visas šīs lietas tiek stāstītas pie programmas uzstādīšanas. Ja kautkādu iemeslu dēļ Jums netika sniegta apmācība, lūdzu griezties pie konsultantiem pēc bezmaksas konsultācijas pa tālr. 5407220.
Es pārņēmu gr-bu.Iepriekšējam droši vien visu izstāstīja.
vai pie bankas nav komandas ienākošie un izejošie maksājumi?
Manuprāt banka atsev.izdalīta nav,tikai maksājuma uzdevumi.
kur tad var redzēt bankas apgrozījumu un atlikumu mēneša beigās?
Atsevišķa sadaļa-pārskati.Tur jau parādās sīki dažādos griezumos savadītā informācija.Taču es īsti nezinu,kur jāvada tā informācija.
vai pie programmas nav komandas Help vai Palīdzība, tur parasti ir rokasgrāmata.
Pamēģināšu.Es vadīju bankas komisiju,tad man izmeta ,ka tāds ieraksts jau eksistē un tad praktiski neko nevarēja izdarīt,jo meta visu laiku šo logu.Pēc tam vispār nevarēju neko izdrukāt,jo rādīja kaut kādu kļūdu.
varbūt paskaties kas tur ir ar autonumerāciju... varbūt tur tas āķis.
Nu jā ,bet es vadīju pēc bankas konta izraksta un numurs jau noteikti nevarēja atkārtoties,jo bija tāds pagarš.Aizsūtīju uz Daugavpili spec.,lai paskatās.Tad atkal mēģināšu.
Bankas komisiju parasti grāmatoju Finanses - Dokumenti - Operaciju žurnāls - un rakstu datums, D7750,K2620 - dokumenta Nr. - kā attaisnojuma dokuments man norādīts konta izraksts - un summa.
Maksājuma uzdevumi ir atsevišķi Finanses - Dokumenti - maksājuma uzdevumi - un tad jāveido jauns maksājuma uzdevums.
Ienākošie maksājumi - Finanses - Dokumenti - Operāciju žurnāls - dubultklikšķis uz apmaksas datuma - tad atveras vēl viens lodziņš, kurā jāaizpilda viss ko prasa.
Bet domāju, ka labāk varētu Grins konsultanti paši izstāstīt:) Un lai veicas programmas iepazīšanā!!!
Strādāju ar Grīns vairāk kā gadu. Man patīk šī programma: vienkārša, nav sarežģīta. No konsultantiem daudzreiz atbildes uz jautājumiem neesmu saņēmusi. Palīdzību atrodu "Palīdzība" sadaļā. Ja uzmanīgi palasa, var visu saprast.
Nu daudz maz esmu apguvusi.Taču man sarežgīti liekas dažādu pārskatu drukāšana.Jāveic saldo aprēķini un tad tikai var izdrukāt.Citādi katru reizi rāda kaut ko citu.Varbūt es kaut ko nepareizi daru?
Cik maksā GrinS - nav kādam tādas info?
Vienkaršā versija maksa 50 Ls.
Стоимость программы GrinS сборная.Я выбирала функции необходимые для меня.
А запрос я отправляла по адресу
info@latinsoft.lv
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture