Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Salīdzināšanas akts nesakrīt
Par ieprieksejiem gadiem man grāmatvedis atsājis veslu kaudzi ar debitoru /kreditoru atlikumiem kuri neskarit.
Cik varēju, tik atradu un laboju. Bet ir tādi kur nesakritības velkas jau divu gadu garumā.Man nav velesanas rakties tik talu un neesmu parliecinata, ka atradisu, kuram taisniba.
Ka lai iziet no sis situacijas - vai pamatojoties uz pretejas puses salidzinasanas aktu atlikumu un sastadot gramatvedibas izzinu varu noregulet savu atlikumu vai ari man jaatstaj savs atlikums?
Atbildes (3)
pamatojoties uz salīdzināšanas aktu manuprāt izlabot atlikumus un nesaskaņas tad caur 8.grupaskontiem noregulēt.
Думаю, что должны быть также оправдательные документы, по которым Вы хотите вывести остатки, пускай даже по сравнит.актам. Все-таки надежней.
Ja esat atlikumus salidzinajusi un nevarat atrast starpibu, tad var norakstit uz 8.gr.izdevumiem protams uznemuma vadibas apstiprinata izzina ir obligati nepieciesama. Ja summas nav lielas, vispar nekadu problemu.
Apliksiet pec tam ar UIeN un viss bus OK.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture