По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība

Salīdzināšanas akts nesakrīt Uz tēmu sarakstu

Salīdzināšanas akts nesakrīt
Par ieprieksejiem gadiem man grāmatvedis atsājis veslu kaudzi ar debitoru /kreditoru atlikumiem kuri neskarit.

Cik varēju, tik atradu un laboju. Bet ir tādi kur nesakritības velkas jau divu gadu garumā.Man nav velesanas rakties tik talu un neesmu parliecinata, ka atradisu, kuram taisniba.

Ka lai iziet no sis situacijas - vai pamatojoties uz pretejas puses salidzinasanas aktu atlikumu un sastadot gramatvedibas izzinu varu noregulet savu atlikumu vai ari man jaatstaj savs atlikums?
Jugio
Jugio 05.08.2005 08:40
238 ziņojumi

Atbildes (3)

pamatojoties uz salīdzināšanas aktu manuprāt izlabot atlikumus un nesaskaņas tad caur 8.grupaskontiem noregulēt.
Cleo
Cleo 05.08.2005 08:52
19235 ziņojumi
Думаю, что должны быть также оправдательные документы, по которым Вы хотите вывести остатки, пускай даже по сравнит.актам. Все-таки надежней.
Alenushka
Alenushka 05.08.2005 13:03
1041 ziņojums
Ja esat atlikumus salidzinajusi un nevarat atrast starpibu, tad var norakstit uz 8.gr.izdevumiem protams uznemuma vadibas apstiprinata izzina ir obligati nepieciesama. Ja summas nav lielas, vispar nekadu problemu.

Apliksiet pec tam ar UIeN un viss bus OK.
Lapsina
Lapsina 05.08.2005 15:39
nav ziņojumu

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.