По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Datorprogrammas, autortiesības un licencēšana

Solcraft, Ankravs Uz tēmu sarakstu

Solcraft, Ankravs
Mainām uzskaites programmu no Apvārnis uz kaut ko citu (piemēram, Solcraft vai Ankravs. Uzskaitē būtiska ir klientu datu bāze (50 000 ierakstu tagad - 200 000 ierakstu pēc 5 gadiem), sekojoši CRM, kā arī daudz nestandarta (negrāmatvedības) atskaites. Kāda jums ir pieredze ar Solcraft un Ankravs attiecībā uz apkalpošanu? Vai šīs uzskaites programmas spēj ātri un kvalitatīvi apstrādāt datu bāzes ar vairākiem simtiem tūkstošiem ierakstu? Vai ērti un ātri ir iespējams sagatavot nestandarta atskaites? Paldies
Kurbads
Kurbads 03.08.2005 10:33
1 ziņojums

Atbildes (3)

Labprāt iepazīstinātu Jūs ar mūsu programmu WinLATS.

Sadaļā GRĀMTVEDĪBAS PROGRAMMAS atradīsiet mūsu telefona nummuru. Sazinieties ar mani, un es atbildēšu uz viesiem Jums interesējošiem jautājumiem.

Mārtiņš.
Martans
Martans 04.08.2005 09:39
158 ziņojumi
Straadaaju ar Ankrava programmu-it kaa laba, bet tai pashaa laikaa tur ir tik daudz man nevajadziigas informacijas (ailes, kuraas ir iespeejams kaut ko ievadiit), ka tas neradija iipashu apmierinatiibu.
Kml
Kml 04.08.2005 09:42
1086 ziņojumi
Vai joprojam meklejat programmu? Varu informaciju aizsutit pa e-pastu, varat atsutit man meilu uz: ieva001@delfi.lv
Ieva001
Ieva001 17.08.2005 11:04
50 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.