Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Kā tikt vaļā no naudas?
Vēl viens sasāpējis jautājums! Firma,(SIA) kas ņemās ar humpalu tirdzniecību. Ieņēmumi lielāki kā izdevumi,kasē pāri par 2000 Ls(protams,pēc papīriem,īstenībā tā nauda īpašniecei kabatā).Kur man ,kā grāmatvedim ,likt to lielo naudu? Ja uznāk kontrole un prasa uzrādīt skaidro naudu kasē? Strādāju mājās,1x mēnesī tikai savedu kārtībā dokumentus!
paldies!
Atbildes (9)
Может, у хозяйки были вложения в фирму? Тогда можно их отдавать, или деньги в подотчет. Других вариантов пока не придумала.
iedodiet to uz papīra kā avansu avansa norēķinu personai (2380) un ja prasīs, lai direktore to velk no kabatas ārā.
Выдавайте ей avanss saimniecībai, а дальше ее проблемы. Если закончите год с прибылью, то выплатите потом дивиденды.
Jā,tāds variants man,čaiņikam,neienāca prātā! Paldies visām gaišajām galviņām!
Jesli mnogo rabotnikov-"podarite" im po 80 LVL v god. Na rashodi po UIN ne pojdut (prijdetsja uvelichivatj), no i soc.nalogplatitj ne nado.
Kāpēc grāmatvedim jāuztraucas par skaidro naudu? Es to nekad neredzu (un redzēt negribu), kaut gan gadās grāmatot~10tūkst. Grāmatvedis nav materiāli atbildīga persona un par kasi neatbild, lai to kārto pats direktors.
MJA, MAN ARI IR TA, KA TAGAD IZNEMTA NAUDA VADITAJAM UN uzliku uz 2380 (avansa norekiniiem), bet gada beigas noteikti, ka " svills dupsis" direkretoram, tad jau pats saks domat, jo es visu laiku saku, bet bez rezultata!
A u menja na podot4etnike visit ogromnaja summa s 4-mja nuljami,i postojanno rastet.Prjamobeda s etimi īpašniekami.:(
man bija kā īstermiņa aizdevums, ar visu aizdevuma līgumu. bet vispār grāmatvedis nevar būt kasieris, tā ir kasiera problēma.
bet laikam seifam ir jābūt, cik es zinu, tad darba līgumi un nodokļu grāmatiņas bija jātur ugunsdrošā seifa.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture