Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Avansa norekinu un degvielas Marshruta lapa Uz tēmu sarakstu
Avansa norekinu un degvielas Marshruta lapa
Labdien!
Ka Jus pareizi darat - Degvielas cekus ieregistrejat AVANSA NOREKINOS un tad pie shi avansa norekina pieliekat DEGVIELAS MARSHRUTA LAPAS?
Atbildes (12)
Degvielas maršruta lapas nav jāliek pie avansa norēķina, tās var glabāt arī atsevišķā mapītē, kā nu kuram ērtāk, es gan lieku tajā pašā mapē, kur šuju avansa norēķinus, lai man pašai pārskatāmāk- avansa norēķins, čeki pie avansa norēķina, maršruta lapa, akts par materiālu norakstīšanu, kopsavilkums - žurnālorderis kontam 2380.
Cleo- kāds izskatatās "kopsavilkums - žurnālorderis kontam 2380. "
Jūs nezināt kā izskatās žurnālorderis?
Ertak tomer butu, ja tas Marshruta lapas ir kopa ar Avansa norekiniem, bet, ja ir atsevishki, tad it ka gribas pat tos chekus kopet?
Ka VID parbaudes to prasa?
Piedodiet, bet es ari nezinu ka izskatas tas zhurnalorderis kontam 2380
Nevaru saprast, Jūs nezināt ka izskatās žurnālorderis kā tāds, vai tieši kontam 2380?
Cik atceros no tiem laikiem, kad grāmatvedību kārtoju bez datora, tad tas bija ŽO Nr.7 un veidlapas bija nopērkamas grāmatnīcās
žurnālorderis kontam 2380 ne ar ko neatšķiras no ž/o kontam 2610, vai 2620 - vienā pusē konta Debeta apgrozījuma atšifrējums, otrā pusē konta kredīta apgrozījuma atšifrējums, sākuma saldo un beigu saldo.
VID pārbaudes neprasa pievienot degvielas čekus pie maršruta lapām, vismaz man nav prasījuši.
U menja na predprijatii v osnovnom zapravljajutsja po kartochkam, inogda po chekam, tak chto prihod i s avansovyh i s kreditrorov. Poetomu mne udobno na schet 2114 ( u menja "degviela") zavesti otdeljnuju papku, tam i "ceļazīmes" i akty spisanija topliva. Mne udobno. voprosov i pritenzij ni u prisjazhnikov ni u auditorov iz VIDa ne vozniklo.
Es degvielas čekus lieku pie avansa norēķina, bet degvielu norakstu ar ceļazīmēm un tās lieku atsevišķā mapē, jo vienā nu nekādīgi man nepietiktu vietas. Bet domāju, ka var darīt kā pašam ērtāk.
PALDIES!
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture