Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Nodokļi un nodevas
Grāmatas formāts? Uz tēmu sarakstu
Atbildes (37)
Ja tozhe po etoj knige uchilasj. S nulja. A tam vsje tak dostupno i ponjatno. Togda voleju sudjby prishlosj zanjatjsja buhgalterijej, i kniga dlja menja byla prosto spasateljnym krugom.

Renatap 01.08.2005 13:54
108 ziņojumi
108 ziņojumi
В свое время,я тоже была, как слепой котенок -Ваша книга открыла мне глаза на мир бухгалтерии.Низкий поклон Вам за это!
Ничего и не напросились, и не комплименты это, а чистая правда!!! Не знаю бухгалтера, который бы не учился, читая Вашу книгу!

Inst 01.08.2005 14:55
nav ziņojumu
nav ziņojumu
А насчет ошибиться, так у каждого своя голова при принятии решений должна иметься в наличии!

Inst 01.08.2005 14:58
nav ziņojumu
nav ziņojumu
Старые раскупили, новые еще не издали.
Но мне кажется Бухгалтерский практикум на госязыке я не так давно видела в Яня Розе.
Но мне кажется Бухгалтерский практикум на госязыке я не так давно видела в Яня Розе.

Inst 01.08.2005 16:32
nav ziņojumu
nav ziņojumu
ja Jūs zinātu, kā šīs grāmatas sargā bibliotēku lasītavās! un ir jau arī par ko, jo grāmatas tiešām ir vērtīgas. Tad, kad es mācījos man uz 3 dienām pasniedzēja tās iedeva līdzi mājās un es katru lapaspusi nokopēju.

Indrina 01.08.2005 16:32
nav ziņojumu
nav ziņojumu
es arī Jāņa Rozes grāmatnīcā redzēju, šodien iešu garām paskatīšos, tad rīt pateikšu vai ir, varbūt kādam noderēs.

Indrina 01.08.2005 16:33
nav ziņojumu
nav ziņojumu
Mnje lichno pervuju knigu kopirovala (izvinite uzh za narushenije avtorskih prav) i posylala banderolju po pochte byvshaja odnokursnica. Ochenj nado bylo i ochenj pomoglo.

Renatap 01.08.2005 16:52
108 ziņojumi
108 ziņojumi
pareizi eksistē taču autortiesības! un es izpļāpājos! bet ceru, ka Mu-maija piedos, jo tiešām šo grāmatu es nevarēju nopirkt un man viņu ļoti, ļoti vajadzēja.

Indrina 01.08.2005 16:55
nav ziņojumu
nav ziņojumu
Maijas Grebenko grāmatas man asociējas ar A4 formāta visiem pazīstamo grāmatu. Var būt jāietur tas pats "stils"?

Frezy 01.08.2005 18:34
1986 ziņojumi
1986 ziņojumi
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt