Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
PALIDZIET LUDZU STEIDZAMI !!!
Sieviete aigaja pirms/ pec dzemdibu atvalinajuma no 24.01.05. - 20.03.05. lapa B. Pec tam uzrakstija logiski iesniegumu par berna kopsanas atval.pieskirsanu Respektivi pedejie ienakumi vinai bija 01.2005. kad direktors uztaisija premiju 250.00 LVL sakara ar berna piedzimsanu bet nevienas nostradatas dienas nav.Tagadar ssodienu atbrivota saskana ar DL 114 PANTU. Vai vinai pienakas kompensacija par nezimatoto atval. ja ja no ka man to rekinat?
PALDIE SLIELS !
Atbildes (8)
Не понимаю, зачем она уволилась? Но раз так, то конечно же ей положена компенсация за неиспользованный ежегодный отпуск из расчета до 24,01,2005.
Если не использовала весь положенный отпуск, то полагается.
Компенсация считается из расчета заработка за 6 последних месяцев.
В июле - за январь-июнь.
Если до 21 января работница работала и получала деньги, то за средний считается за период с 01.01 по 23.01.
Manā uzņēmumā bija līdzīgs gadījums.... konsultējoties ar manu augstākstāvošo iestādi, atbrīvotajai personai atvaļinājuma kompensācija tika rēķināta no viņai, pēc darba līguma noteiktā atalgojuma....
Почему до 24,01,2005,? Больничный тоже входит в период когда полагается отпуск.
nU JA es lasu uz nesaprotu jo DL rakstits ka laika kas dod tiesibas uz ikgad.apmaksatoatvalinajumu IESKAITA pirms/pecdzemd atvalinajumu bet BERNA KOPSANAS TO GAN NE. Tad jau man sanak, ka lidz 20.martamtas periods...? Un vai tad ja man nav pedejo 6 menesu nemu ieprieksejos 6 menesus? Tur jau vinai bija viss ok stradaja normali.?
Тогда получаеться что до 20,03,2005 надо расчитать.
До 23.01 берется зарплата, из которой считается средний. Об этом был вопрос.

aaaa paldies Maija skaidrs par periodu!
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture